St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

ATI isolatiefolie

Inc. BTW
ATI isolatiefolie ATI is ons merk voor dunne isolatiefolie met een hoog isolerend vermogen. Met ATI bieden wij u een mooi assortiment aan dunne maar effectieve isolatiefolie die breed toe te passen is. Door de verschillende varianten damp-open en damp-dichte isolatiefolie en de beschikbaarheid van verschillende diktes (variërend van 1 cm tot 8 cm) is er voor elk isolatieproject een oplossing. In tegenstelling tot conventionele dikke isolatie, die de warmtestroom alleen beperken door hun dikte, keert de reflecterende barrière warm naar warm terug om zowel in de zomer als in de winter thermische isolatie te bieden. Ongeacht de temperatuurschommelingen buiten, biedt ATI-isolatie een stabiele en comfortabele thermische bescherming en binnentemperatuur.