St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Beregening

Beregening

Een beregeninginstallatie of sproei installatie aanleggen doe je altijd vanuit een goed doordacht plan. Een kleine tuinberegeningsinstallatie of een perceel van enkele hectares groot vereisen allebei de juiste aanpak. Om de juiste keuzes te kunnen maken voor het aanleggen of verbeteren van een beregeningssysteem heb je meestal advies nodig. Dat is precies waar Middelkoop jou bij gaat helpen. De unieke aanpak van de beregeningsexperts van Middelkoop zorgt gegarandeerd voor de meest passende oplossing. We testen en innoveren trouwens continue onze eigen systemen in de boomgaard in Buurmalsen. Dit houdt onze kennis en ervaring op peil.

Op naar een beregeningsplan

Een nieuwe beregening aanleggen of een bestaande installatie vernieuwen doe je niet in één dag en is meer dan alleen het uitzoeken van het beregeningsmateriaal. Bovendien begint het project altijd met een plan. De beregeningsexperts van Middelkoop starten met het inventariseren van je wensen. Soms vinden we het prettig om ook even langs te komen op locatie. Elke boomgaard, tuin of project is anders. Wij beschouwen elk beregeningsproject als maatwerk. Wat wij belangrijk vinden voor jouw beregeningsinstallatie:

  • Kosten- en tijdbesparing door automatische beregening.
  • Expertise en maatwerk door jarenlange ervaring om je te helpen slimme keuzes te maken.
  • Snelle service en grote voorraden om je snel te kunnen bedienen.
  • Water op het juiste moment en de juiste hoeveelheid. 
  • Efficiënte aansturing en correct toedienen van de juiste hoeveelheid meststoffen.

Kortom, Middelkoop verzorgt je beregening voor een boomgaard, park, tuin of paardenbak. Zorg goed voor je tuin of boomgaard door een gedegen plan op maat.

Tuinberegening

Je tuin in optimale conditie houden is ons doel. Juist tijdens droge periodes is het noodzakelijk voor beplanting om de juiste hoeveelheid water te geven. Druppelslang of beregening sproeiers? Door nauwe samenwerking met de leverancier leveren wij installaties van de hoogste kwaliteit en perfect afgestemd op je wensen. Door onze jarenlange ervaring voorzien wij jou van een plan op maat met een tekening. Zo kun je direct aan de slag. Dit kan zelfstandig als professionele hovenier of als consument. Tuinadvies en beregeningsmaterialen bieden we allebei. Aan iedereen.

Alleen maar A-merken: Hunter, Naan, Netafim, Rainbird

Door constant bijhouden van innovaties en nieuwe producten op het gebied van beregening zijn wij in staat om het beste beregeningsmateriaal te leveren. Door jarenlange ervaring werken we met zorgvuldig uitgekozen betrouwbare merken. Merken zoals Hunter, Rainbird, Naan en Netafim staan bij ons vooraan. Een besproeiingsinstallatie bedienen door middel van je smartphone is allang geen uitzondering meer. De Hunter Hydrawise is een mooie innovatie die erg eenvoudig in te stellen is.

Nachtvorstberegening en Fertigatie

Omdat we in het hart van de Betuwe zitten tussen de fruittelers zijn nachtvorstberegening, fertigatie en sproeier beregening een specialiteit van ons geworden. Door onze ervaring, innovatieve producten en zelfbedachte professionele oplossingen kunnen we fruittelers van degelijk advies voorzien. Wij berekenen de leidingweerstanden, pompcapaciteit en maken zo een installatie op maat. Je krijgt volop begeleiding tijdens het traject van aanleggen en bieden hulp waar nodig. Nachtvorstberegeningsprojecten en fertigatieinstallaties kun je gerust aan ons toevertrouwen. Bekijk een aantal fruitteelt praktijkvoorbeelden op onze website.

Alle benodigdheden voor een beregeningsproject of reparatie op voorraad

Door een enorme voorraad op het gebied van beregening en een eigen logistieke afdeling kunnen wij een snelle service verlenen door heel Nederland. Voor ons is niets te gek, we houden van uitdaging. Neem contact op met een van onze beregeningsspecialisten om te zien wat we voor je kunnen betekenen. Even snel wat producten nodig? Bestel je materiaal simpelweg via de webshop en laat het afleveren bij je project of thuis. Dat scheelt jou tijd.