St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • Groot assortiment
  • Ruime openingstijden
  • Gratis thuisbezorgd in de regio

Beregening

Beregening

Voordelen van een beregening van St. Middelkoop & Zn. bv

  • Kosten en tijd besparing door automatische beregening
  • Expertise en maatwerk door jarenlange ervaring
  • Snelle service en grote voorraden
  • Water op het juiste moment

Beregening voor uw tuin, park, paardenbak of boomgaard? Dat is bij St. Middelkoop & Zn. bv geen probleem. Door de jarenlange ervaring die we hebben kunnen we u duidelijk adviseren. Als u geïnvesteerd heeft in uw tuin wilt u dat hij mooi blijft. Dit kunnen we bereiken door een maatwerk plan te maken afgestemd op uw wensen.

Tuin beregening

Uw tuin in optimale conditie houden is ons doel. Juist tijdens de droge periodes is het noodzakelijk voor uw beplanting om de juiste hoeveelheid water te geven. Door onze nauwe samenwerking met de klant kunnen wij u installaties leveren van de hoogste kwaliteit en perfect afgestemd op uw wensen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een plan op maat met een tekening en met deskundigheid die we door jarenlange ervaring hebben opgebouwd.

Hunter, Naan, Netafim, Rainbird -> A-merken

Door het constant bijhouden van de nieuwste innovaties en producten op dit gebied zijn wij in staat om u het beste materiaal te leveren. Door de jarenlange ervaring werken we met zorgvuldig uitgekozen betrouwbare merken. Merken zoals Hunter, Rainbird, Naan en Netafim staan bij ons vooraan. Uw besproeiing installatie bedienen door middel van uw smartphone via wifi is voor ons geen uitzondering meer. De Hunter Hydrawise is een mooie innovatie die erg eenvoudig in te stellen is.

Nachtvorstberegening en Fertigatie

Omdat we in het hart van de Betuwe zitten tussen de fruittelers zijn nachtvorstberegening en fertigatie een specialiteit van ons geworden. Door onze ervaring, onze professionele producten en zelfbedachte oplossingen kunnen we u van een professioneel advies voorzien. Wij berekenen de leidingweerstanden, pompcapaciteit en maken zo een installatie op maat. Wij begeleiden u waar nodig tijdens het traject van aanleggen en bieden hulp waar u het nodig heeft. U kunt u projecten dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Grote voorraad

Door onze grote voorraad op het gebied van beregening in 3 vestigingen en ons eigen transport kunnen wij een snelle service verlenen door heel Nederland. Voor ons is niets te gek, we houden van de uitdaging. Neem contact op met een van onze specialisten om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij respecteren de zondagsrust.
Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar.