St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Bedruppeling

Bedruppeling

Voordelen Fertigatie

  • Optimalisatie van de teelt
  • Besparingen van meststoffen en water
  • Perfecte watervoorziening
  • Perfecte bemesting voorziening

Fertigatie wordt veel gebruikt in de fruitteelt. Omdat wij er middenin zitten en deze sector al jarenlang hiervan voorzien hebben we een schat aan ervaring. Bij fertigatie worden er meststoffen toegevoegd aan het water om een optimaal resultaat van de teelt te behalen. Dit gaat door middel van druppelslangen. Door deze precisie treedt een grote besparing op aan meststoffen en water.

Hier zitten enorm veel voordelen aan die voor een teler van groot belang zijn. Zo wordt de teelt maximaal geoptimaliseerd, de uitval wordt minder en de groei meer. De besparing op de kostbare meststoffen is veel als ook op het water zelf waar we in droge perioden zuinig op moeten zijn. Doordat we bij de wortels, op de juiste plek, water kunnen geven wordt verspilling van water enorm terug gedrongen in vergelijking met beregening. Ook kunnen we de meststoffen meegeven wanneer de teelt deze het hardste nodig heeft.

MB Fertigatie unit

De meststoffen kunnen eenvoudig worden meegegeven door een doseerpomp. Wanneer dit preciezer moet, dit wordt steeds actueler voor veel telers, hebben wij een fertigatie unit met een RVS frame ontwikkelt, voorzien van de nieuwste technieken. Hiermee kunnen we exact de juiste hoeveelheid EC- en PH-waardes meegeven. Dit gaat door middel van een elektronische regeling in combinatie met doseer kranen die we exact af kunnen stemmen. Tijdens de ontwikkeling van deze unit waren de uitgangspunten dat deze eenvoudig te bedienen moet zijn, de materialen van de beste kwaliteit en u hem eenvoudig zelf kan bedienen via een helder touchscreen. Deze unit met zijn werkwijze is gemaakt met de ervaring van specialisten op verschillende niveaus wat resulteert in een prachtig product.

U merkt dat wij uit ervaring handelen. Wij gebruiken de nieuwste producten en innovaties om zo samen met u het beste resultaat te halen. Grote voorraden op 3 vestigingen resulteren in een snelle service. Kom gerust eens vrijblijvend langs of maak een afspraak met een van onze specialisten.