St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • Groot assortiment
  • Ruime openingstijden
  • Gratis thuisbezorgd in de regio

Bouwmaterialen

Bouwmaterialen

St. Middelkoop en Zn heeft alle bouwmaterialen in huis voor de professional. Handig toch? Alle benodigde materialen op één locatie. Middelkoop zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt met je klus. Jouw gereedschap, hout en andere bouwmaterialen snel oppikken of laten bezorgen op de plek waar je aan het werk bent. Wij regelen het voor je. Op een manier die voor jou het beste uitkomt.

Waarom bouwmateriaal bij Middelkoop bestellen?

Hout en plaatmateriaal, ruwbouw, chemie & bindmiddelen, afbouw, tegels, ijzerwaren, gereedschap en nog veel meer. Elke klus pak je aan met producten van Middelkoop. De materialen zijn af te halen op drie locaties: Buurmalsen, Zaltbommel en Werkendam. Ook kunnen wij deze goederen leveren op een locatie naar keuze.

Efficiënt werken is wat je graag wil. Daarom beschikt Middelkoop over een logistieke afdeling. Een afdeling die snel kan schakelen als het nodig is. Een gemotiveerd team chauffeurs staat elke werkdag voor je klaar. Middelkoop streeft ernaar dat jouw materialen op de gewenste plek en op het gewenste moment worden geleverd. Iedere dag zijn onze voertuigen onderweg met bouwmaterialen door heel Nederland en soms zelfs daarbuiten. Op drukke dagen bezorgen we zelfs meer dan honderd vrachten in de regio.

Alles onder één dak betekent bij Middelkoop niet alleen veel verschillende bouwproducten in huis hebben. Het betekent ook een ruime voorraad van alle bouwmaterialen die vaak gebruikt worden.

Aan welke materialen moet je dan denken?

Oh ja, bijna vergeten! Middelkoop verzorgt niet alléén de bouwmaterialen die je nodig hebt. Op iedere vestiging helpen onze bouwexperts je verder met het beste bouwadvies. Wist je dat onze medewerkers vaak zelf bouwervaring hebben? Super handig! Maar we leren ook graag van onze klanten. Kom maar op met je bouwverhaal.