St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Dakbeddeking

Dakbedekkingen

EPDM membraan

St Middelkoop en Zn is leverancier van Firestone RubberCoverTM EPDM. Dit membraan is een 100% gevulkaniseerd éénlaags dakbedekkingsmembraan op basis van het ethyleen-propyleen-dieen terpolymeer. Het biedt een reeks unieke eigenschappen en voordelen.

De afgelopen decennia werden Firestone EPDM dakbedekkingsmembranen met succes geplaatst op duizenden commerciële en industriële daken wereldwijd. Vandaag zijn deze hoogwaardige Firestone EPDM membranen ook beschikbaar voor kleine residentiële platte daken.

St. Middelkoop en Zn levert diverse toebehoren om de verwerking van het RubberCover membraam te vereenvoudigen en een uitstekend eindresultaat te verkrijgen.

Dakleer

Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs of zwart.

Deze brandrollen zijn bestand tegen de gevolgen van veroudering, weersinvloeden en UV-licht. Omdat al onze bitumineuze dakbedekking gemodificeerd is zijn deze bijzonder flexibel, ook bij lagere temperaturen, en hebben een zeer hoge weerstand tegen temperatuurschommelingen. Het is ongekend makkelijk en snel te verwerken (kostenbesparend), sterk en stabiel, dus vlakke, strakke daken van een nederlandse fabrikaat. De leislag geeft een nog betere bescherming tegen zonlicht en regenwater. De kleurrijke keuze aan leislagsoorten geeft de mogelijkheid tot een fraai uitzicht op uw dak.