St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Dakpannen

Op zoek naar dakpannen?

Passende dakpannen voor je nieuwe woning. Of na een storm je dak herstellen? Dan ben je bij Middelkoop aan het juiste adres. Kom gerust naar onze showrooms in Buurmalsen, Zaltbommel of Werkendam om de dakpanmodellen te bekijken. Dakpannen moeten we meestal even bestellen. Bepaal het gewenste type dakpan en wij zorgen ervoor dat je de dakpannen snel in huis hebt. Onze experts helpen je met kiezen waar nodig en staan klaar om vragen te beantwoorden. Bovendien heeft Middelkoop bijna alle producten op voorraad die je nodig hebt bij het bevestigen van dakpannen. En natuurlijk nog veel meer toebehoren voor werkzaamheden op je dak.

Een greep uit de dakpanmogelijkheden bij Middelkoop

Er zijn veel soorten dakpannen. En niet te vergeten alle mogelijke kleuren en uitstralingen. Bij het maken van een compleet nieuw dak kan nog veel meer komen kijken. Denk aan lood voor aparte aansluitingen, ondervorst voor de nok, vulhout, dakschroeven, klikhaken, afdekprofielen en nog veel meer. Tip: op onze webshop vind je veel benodigde materialen terug voor het werken met dakpannen. Deze producten staan bij elkaar in de groep dakpan toebehoren. De meest voorkomende dakpanfamilies staan hieronder.

Geprofileerde dakpanmodellen

De geprofileerde dakpanmodellen zijn veelzijdig. Deze dakpannen sluiten aan bij tal van bouwstijlen. Ze komen goed tot hun recht bij nieuwbouw en renovatie. Het dak krijgt met geprofileerde dakpannen een levendig en speels karakter.

Vlakke Dakpanmodellen

De vlakke dakpanmodellen zijn bijzonder geschikt voor exclusievere nieuwbouwwoningen en voor bepaalde renovatieprojecten. De vlakke dakpannen zorgen voor een modern aanzien en zijn ideaal voor flauwere dakhellingen en afwijkende dakvormen.

Speciale Dakpanmodellen

Een speciaal dakpanmodel geeft een gebouw net dat beetje extra stijl. In het bijzonder voor de instandhouding van historische bouwwerken biedt deze collectie fraaie oplossingen, maar ook binnen de hedendaagse architectuur bestaan er volop toepassingsmogelijkheden.

Dakpanadvies gewenst? Geen probleem. Gewoon Middelkoop bellen of mailen! Neem direct contact op.