St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • Groot assortiment
  • Ma-Vr open om 06.00 uur
  • Gratis thuisbezorgd in de regio

Isolatie

Isolatie

Steenwol is een volledig natuurlijk en duurzaam product met unieke eigenschappen. Het wordt gemaakt van gesmolten vulkanisch gesteente, een onuitputtelijke grondstof. Steenwol is onbrandbaar en bevat geen brandgevaarlijke of milieubelastenende componenten. Het tast de ozonlaag niet aan en draagt niet bij aan de opwarming van de aarde. ROCKWOOL steenwolproducten bewijzen al meer dan 70 jaar hun waarde op het gebied van energiebesparingen, thermische isolatie, akoestiek en brandveiligheid. ROCKWOOL steenwol bespaart tijdens de levensduur van de isolatie meer dan 20.000 maal de CO2-emissies die ontstaan tijdens de productie.

De flexibiliteit van glaswol zorgt voor een zorgvuldige aansluiting op de constructiedelen. Ook leidingen kunnen eenvoudig worden weggewerkt. Op deze manier ontstaan er geen valse luchtstromen die de isolatiewaarde van een constructie negatief kunnen beïnvloeden.   Isover glaswol laat zich daarnaast eenvoudig op maat snijden en is door haar lichte gewicht ook prettig te verwerken. Onderzoek wijst bovendien uit dat het afvalpercentage bij de verwerking van Isover glaswol vrijwel nihil is. Omdat het materiaal praktisch onbreekbaar is, kunnen reststukken vrijwel overal worden hergebruikt.