St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Isolatie

Isolatie

Allerlei soorten isolatie direct op voorraad. Wat je ook gaat isoleren, Middelkoop heeft altijd een passende isolatie oplossing voor jouw situatie. Belangrijk voorafgaand aan de klus of project is je doelstelling. Waarom wil je isoleren en wat wil je hiermee bereiken? We denken graag met je mee. Dikke of dunne isolatie? Investeren in duurzaamheid of een snelle klus met lagere materiaalkosten? Bespreek je isolatie uitdaging gerust met onze specialisten.

Welke isolatie mogelijkheden zijn er?

Om je een goed beeld te geven van de mogelijke isolatiemaatregelen maken we onderscheid tussen deze typen isolatie:

  • Dakisolatie
  • Dakplaten
  • Spouwmuurisolatie
  • Vloerisolatie
  • Gevelisolatie
  • Geluidsisolatie
  • ATI (dunne hoogwaardige isolatie)

Steenwol van Rockwool

Steenwol is een volledig natuurlijk en duurzaam product met unieke eigenschappen. Het wordt gemaakt van gesmolten vulkanisch gesteente, een onuitputtelijke grondstof. Steenwol is onbrandbaar en bevat geen brandgevaarlijke of milieubelastenende componenten. Het tast de ozonlaag niet aan en draagt niet bij aan de opwarming van de aarde. ROCKWOOL steenwolproducten bewijzen al meer dan 70 jaar hun waarde op het gebied van energiebesparingen, thermische isolatie, akoestiek en brandveiligheid. ROCKWOOL steenwol bespaart tijdens de levensduur van de isolatie meer dan 20.000 maal de CO2-emissies die ontstaan tijdens de productie.

De flexibiliteit van glaswol zorgt voor een zorgvuldige aansluiting op de constructiedelen. Ook leidingen kunnen eenvoudig worden weggewerkt. Op deze manier ontstaan er geen valse luchtstromen die de isolatiewaarde van een constructie negatief kunnen beïnvloeden.   Isover glaswol laat zich daarnaast eenvoudig op maat snijden en is door haar lichte gewicht ook prettig te verwerken. Onderzoek wijst bovendien uit dat het afvalpercentage bij de verwerking van Isover glaswol vrijwel nihil is. Omdat het materiaal praktisch onbreekbaar is, kunnen reststukken vrijwel overal worden hergebruikt.

Wij respecteren de zondagsrust.
Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar.