St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Dakisolatie

Inc. BTW

Dakisolatie

Om warmteverlies tegen te gaan en de woning in de zomer juist koel te houden is een goed geïsoleerd dak een must. Door het dak te isoleren met ATI isolatiefolie behaalt u een optimaal resultaat, zowel ’s zomers als ’s winters. Deze reflecterende isolatiefolie is beschikbaar in damp-dichte en dampopen variant en in verschillende diktes en zijn uitstekend geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Dankzij de meerlaagse multireflecterende eigenschappen van ATI isolatiefolie is bij een geringe dikte al een hoge isolatiewaarde te behalen. Neem gerust contact met ons op voor advies over de beste toepassing in uw situatie.

Wij respecteren de zondagsrust.
Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar.