St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Muurisolatie

Inc. BTW

Muurisolatie

Het isoleren van muren en gevels brengt veel extra wooncomfort met zich mee. ATI isolatiefolie is een dunne maar effectieve isolatiefolie met een hoog isolerend vermogen. Doordat deze isolatiefolie ruimtebesparend is en in veel verschillende varianten is te verkrijgen is er altijd een product wat bij uw situatie past. Vraag ons gerust om advies.

Door een bestaande woning te isoleren met ATI-isolatie (in de spouw of in een voorzetwand) is dankzij de reflecterende werking van de folie met een geringe extra muurdikte al een hoog rendement te behalen. Ook uitstekend geschikt om toe te passen bij nieuwbouw. Door de hoge isolatiewaarden van ATI isolatiefolie zijn geen dikke pakketten isolatie meer nodig maar bereikt u met een geringe dikte al een hoge isolatiewaarde.

Wij respecteren de zondagsrust.
Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar.