St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Middelkoop Buurmalsen

Zondag Gesloten
Maandag 06.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 06.00 tot 18.00 uur
Woensdag 06.00 tot 18.00 uur
Donderdag 06.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 06.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 07.00 tot 12.00 uur

Centraal gelegen in de Betuwe

De locatie van Middelkoop Buurmalsen bevindt zich middenin de Betuwe. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we dagelijks tientallen klanten over de vloer krijgen uit Geldermalsen en omstreken. Bij Middelkoop Buurmalsen vind je een compleet assortiment bouwmaterialen, beregening, leidingsystemen, showroom, verf en nog veel meer. Misgrijpen komt zelden voor! En het team van Middelkoop Buurmalsen staat elke werkdag én zaterdagochtend voor je klaar met deskundig advies.

De experts van Middelkoop Buurmalsen

De kracht van Middelkoop Buurmalsen zit in de combinatie van A-merken en de expertise van de medewerkers. Juist daarom helpen wij onze bezoekers ook graag in de winkel. Voel je vooral niet bezwaard om je (technische) probleem of project bij de specialisten neer te leggen. We denken graag met je mee!

Wij helpen je efficiënter werken

Om het nog makkelijker te maken kun je eenvoudig je benodigde materialen klaar laten zetten. Bestel snel, simpel en overal via de webshop of doe een belletje naar ons filiaal. Wij zetten het voor je klaar, zodat je direct weer door kunt naar je klus. Lekker snel en makkelijk. Met een uitgebreide showroom, een gespecialiseerd zaagteam en een grote voorraad kunnen we je in Buurmalsen ongetwijfeld van dienst zijn. We hopen je snel te zien!

Tip van Middelkoop Buurmalsen

Ook in Buurmalsen zijn we van maandag tot en met vrijdag al vanaf 06.00 uur open! Net als al onze andere vestigingen. Bovendien kun je ook gewoon op zaterdagochtend bij ons terecht. Kom neuzen in de showroom of haal nog even de benodigde producten op die je zaterdagmiddag of maandag nodig hebt.

Hoe Middelkoop Buurmalsen ontstond

Steven Middelkoop zette in het jaar 1970 de grote stap om een eigen bedrijf te beginnen. Zijn hele leven was hij al werkzaam in het slopersvak. Hij verzamelde en verkocht materialen die vrijkwamen bij de sloop van woningen en andere gebouwen.

Groeiende onderneming

Omdat de activiteiten bleven toenemen besloot hij St. Middelkoop & Zn BV op te richten. Veel mensen vragen zich tegenwoordig nog af waarvoor de ''St'' staat. Bij deze is het geheim ontrafeld: de ''St'' staat voor Steven. Precies! De oprichter van het bedrijf. Met trots konden zijn zoons vervolgens bij Steven aan de slag in de nieuwe onderneming.

Meer klanten, hogere eisen

Inmiddels zijn de kleinzoons van Steven al jaren actief. Sinds 2018 is de nieuwe directie, bestaande uit vier kleinszoons van Steven, volop bezig om het bedrijf te sturen. De activiteiten van het bedrijf in Buurmalsen zijn sinds de oprichting enorm uitgebreid. In de loop van de tijd werden er steeds meer bouwmaterialen aan het assortiment toegevoegd. Later ging het bedrijf ook projecten en begeleiding verzorgen en complete installaties en systemen ontwerpen en leveren. St. Middelkoop en Zn groeide snel, breidde uit en ging internationaal werken. De grootste kracht van St.Middelkoop & Zn is het zeer brede, complete assortiment onder één dak! ''Bel Middelkoop maar, die heeft het wel liggen'', is een veel gehoorde uitspraak in de klantenkring!

De basis in Tricht

De locatie in Buurmalsen is inmiddels behoorlijk uitgebreid. Het is allang niet meer de enige locatie van Middelkoop. De wortels van het bedrijf liggen echter nog wel in deze plaats. En soms zien we dit zelfs terug in de klanten. Oud en vertrouwd is zeker in Buurmalsen de basis. ''Kom, we gaan ff naar Middelkoop in Tricht'', is een veelgehoorde opmerking van klanten. Buurmalsen en Tricht liggen vlakbij elkaar. Middelkoop speelt hier op in door niet alleen lokaal, maar vooral regionaal te denken. Middelkoop Buurmalsen is verbonden aan de Betuwe en andersom. We leren elke dag weer van onze klanten uit onder andere: Geldermalsen, Waardenburg, Tiel, Leerdam, Buren en alles daartussenin.

We zien je graag op onze locatie in Buurmalsen. Natuurlijk ben je ook welkom in Zaltbommel en Werkendam.

ZEKER.
MIDDELKOOP


Naar het assortiment >

Wij respecteren de zondagsrust.
Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar.