St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
  • Gratis thuisbezorgd in de regio

Corona: de actuele informatie bij Middelkoop op één plek

Inhoud

  • Openingstijden
  • In en om de winkels
  • Bestellen en Bezorgen
  • Afrekenen
  • Houtzagerij

Wegens het Coronavirus (COVID-19) heeft Middelkoop diverse maatregelen genomen. Waar nodig worden deze aangescherpt en bijgewerkt. Hier vind je de actuele informatie rondom het corona virus en de impact ervan bij Middelkoop.

We wijzen je erop dat alle maatregelen één concreet doel hebben: het beschermen van onze klanten, collega’s en de mensen in de omgeving.

Openingstijden
Vooralsnog zijn alle winkels van Middelkoop open volgens de normale openingstijden.
Let op: Middelkoop hanteert een streng deurbeleid bij elke winkel. Denk aan ruime afstand tot andere klanten en personeel. Laat je gewoon deskundig helpen door onze collega’s, zoals je wellicht gewend bent.

In en om de winkels
Middelkoop heeft de coronamaatregelen aangepast op basis van de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid op 23 maart 2020. De winkels zijn open. Maar de toegang tot het assortiment is afgeschermd. Iedere bezoeker wordt persoonlijk geholpen vanaf een servicebalie bij de ingang. Je kunt als klant dus niet zelf meer je materialen uit de winkel verzamelen. Dit doen wij voor jou! Houd ook hier 1,5 meter afstand tot elkaar.
Nog makkelijker en veiliger: bestel via de webshop en laat het klaarzetten in de winkel naar keuze. Bellen of mailen naar de vestiging mag natuurlijk ook.

Nog even in het kort:
 Externe beveiliging regelt de toestroom van klanten bij de winkels.
 Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand.
 Personeel van Middelkoop pakt je materialen uit de winkel en zet het (direct) klaar.
 Bestel zoveel mogelijk online, per mail, chat of telefonisch (in deze volgorde).
 Onze collega’s doen er alles aan om je snel én veilig van dienst te zijn.

Bestellen en bezorgen
Middelkoop ziet de afgelopen tijd een enorme stijging in het aantal bestellingen. Daarnaast zijn er minder collega’s beschikbaar om in te zetten wegens ziekte, een partner die werkt in de zorg, et cetera.
Middelkoop logistiek kan door extreme drukte niet altijd leveren binnen de beloofde levertijden. De actuele levertijd is nu binnen 48 uur. Middelkoop kan zonder overleg de levering doorplaatsen naar een volgende dag. Uiteraard doen wij onze uiterste best om het zo snel mogelijk te leveren.
Om al onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen we je om bestellingen door te geven via de webshop, per e-mail of per telefoon. Bij voorkeur in deze volgorde. Een bestelling in de webshop gaat het snelst en er is weinig kans op vergissingen. Heb je hulp nodig op de webshop? Chat of bel met ons.

Afrekenen
 In de winkels kun je alleen nog per pin of op factuur betalen.
 Bestellingen via de webshop betaal je direct met iDEAL of op factuur (achteraf).
 Contant geld wordt niet meer geaccepteerd.

Houtzagerij
De houtzagerij en de service omtrent hout- en plaat materiaal zagen blijft beschikbaar. We verzoeken je wel om van te voren je bestelling te plaatsen via de webshop, chat, telefoon of mail. Denk alstublieft ook aan de veiligheid van onze collega’s bij de houtloods en houdt ook hier ten alle tijde minimaal 1,5 meter afstand.

Nogmaals benadrukken wij dat alle ingrijpende maatregelen genomen worden voor uw, jouw en onze veiligheid. Bij voorbaat alvast ontzettend bedankt voor je medewerking!

 

Wij respecteren de zondagsrust.
Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar.