St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
  • Gratis thuisbezorgd in de regio
Uit de folder
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Corona: de actuele informatie bij Middelkoop op één plek


Wegens het Coronavirus (COVID-19) heeft Middelkoop diverse maatregelen genomen. Waar nodig worden deze aangescherpt en bijgewerkt. Hier vind je de actuele informatie rondom het corona virus en de impact ervan bij Middelkoop.
We wijzen je erop dat alle maatregelen één concreet doel hebben: het beschermen van onze klanten, collega’s en de mensen in de omgeving.

Middelkoop heeft de coronamaatregelen aangepast op basis van de per 14-12-2020 aangescherpte maatregelen vanuit de overheid.

Afhalen - Middelkoop Drive-in
Onze winkels zijn op dit moment zonder afspraak alleen toegankelijk voor zakelijke klanten.

Om je werkzaamheden als niet-zakelijke klant toch uit te kunnen blijven voeren hebben we de mogelijkheid om je bestelling klaar te laten zetten en af te halen op 1 van onze vestigingen.
Bestellen kan op de volgende manieren:
• Via de webshop
• Per mail
• Telefonisch
• Via de Chat
Geef a.u.b. duidelijk aan wanneer en hoe laat je de bestelling af wilt halen.

Bezorgen
Het is ook mogelijk om je bestelling aan ons door te geen en de bestelde materialen op de bouwlocatie te laten bezorgen. Ook hiervoor geld dat deze bestelling geplaatst kan worden via de webshop, per mail, telefonisch of via de chat. In verband met de verwachte drukte kan het zijn dat de levertijd iets langer is dan je van ons gewend bent.
Een bestelling via de webshop gaat het snelst en er is weinig kans op vergissingen. Heb je hulp nodig op de webshop? Chat of bel met ons.

Houtzagerij
De houtzagerij en de service omtrent hout- en plaat materiaal zagen blijft beschikbaar. We verzoeken je wel om van te voren je bestelling te plaatsen via de webshop, chat, telefoon of mail.

Nog even in het kort:

• Onze winkels zijn zonder afspraak alleen geopend voor zakelijke klanten
• Bestel zo veel mogelijk vooraf online, per mail, chat of telefonisch.
• Onze collega’s doen er alles aan om je snel én veilig van dienst te zijn.
• Bij afhalen: wij zetten de bestelling voor je in je bus / op de aanhanger, het is niet de bedoeling dat je zelf uit de auto komt.

Nogmaals benadrukken wij dat alle ingrijpende maatregelen genomen worden voor uw, jouw en onze veiligheid. Bij voorbaat alvast ontzettend bedankt voor je medewerking!