St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • Groot assortiment
  • Ruime openingstijden
  • Gratis thuisbezorgd in de regio

Electra

Electra

St. Middelkoop is ook uw professionele leverancier voor al uw electra. Wij beschikken over een ruime voorraad in al onze vestigingen. Opgebouwde productkennis en de ervaring van mensen uit de praktijk maken dat wij een gedegen advies kunnen geven. Voor particulieren maar ook voor zakelijke klanten is dit een absolute meerwaarde. Hierdoor kunt u tijd en geld besparen. Wij helpen u graag aan de juiste producten. Omdat we dit al jarenlang in ons assortiment hebben is het in de loop der jaren sterk uitgebreid tot een stevig pakket. Wij voeren merken van de hoogste kwaliteit. Hierin gaan we veel verder dan de standaard bouwmarkten. Complete groepenkasten met u samenstellen vormt voor ons geen uitzondering.

Assortiment

Wij hebben een erg breed pakket voor u op voorraad. Speciale producten kunnen we snel leveren. Ons assortiment bestaat onder andere uit schakelmateriaal, groepenkasten, kabel, kabeldozen, verlichting, stekkermateriaal, electrabuis, kabelgoten, industriële benodigdheden, batterijen etc. Wij voorzien u graag van de juiste materialen. Zit u verlegen om advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.