St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Bouwmachines en Bouwproducten

Bouwmachines en bouwproducten

Als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig en professionele bouwproducten en -machines dan is St. Middelkoop voor u de oplossing. Wij hebben een zeer breed assortiment van diverse topmerken. Met onze grote voorraad van de verschillende merken in 3 vestigingen en door snelle toeleveranciers kunnen wij u perfect bedienen. Door het constante bijhouden van trainingen van fabrikanten door onze medewerkers weten wij alles van de nieuwste innovaties op dit gebied. Wij adviseren u graag in een van onze vestigingen of online in onze webshop.

Assortiment

Een breed uitlopend programma bouwproducten hebben wij op voorraad. Dit loopt uiteen van kruiwagens, aggregaten, betonmolens, steenknippers, steekwagens, speciekuipen, emmers, kachels, jerrycans tot dekzeilen. Dit leveren we allemaal van bekende topmerken zoals Altrad Fort, Revo, Lescha etc. Wij helpen u graag met zoeken naar het juiste product voor iedere klus.