St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Diamantgereedschap

Diamantgereedschap

Als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig en professioneel diamantgereedschap dan is St. Middelkoop voor u de oplossing. Wij hebben een zeer breed assortiment van diverse topmerken. Met onze grote voorraad van de verschillende merken in 3 vestigingen en door snelle toeleveranciers kunnen wij u perfect bedienen. Door het constante bijhouden van trainingen van fabrikanten door onze medewerkers weten wij alles van de nieuwste innovaties op het gebied van diamantgereedschappen. Wij adviseren u graag in een van onze vestigingen of online in onze webshop.

Merken

Diamantgereedschappen voert St. Middelkoop van merken als Cardi, InterDynamics, Perfectmate, Carat etc. Wij hechten hierbij grote waarde aan kwaliteit. Dit staat voor een langere stand tijd van uw diamantboor of zaagblad.

Assortiment

Wij hebben een breed assortiment op het gebied van diamantboren, muurzagen en toebehoren. Nat- en droogboren, zaagbladen voor beton, universeel, tegels, polycarbonaat etc. Diamantzaagbladen hebben we op voorraad van 115mm tot 350mm. Vraag naar de mogelijkheden bij onze medewerkers.