• Groot assortiment
  • Ruime openingstijden
  • Gratis thuisbezorgd in de regio

Opbergsystemen

Opbergsystemen

Als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig en professionele opbergsystemen dan is St. Middelkoop voor u de oplossing. Wij hebben een zeer breed assortiment van diverse topmerken. Met onze grote voorraad van de verschillende merken in 3 vestigingen en door snelle toeleveranciers kunnen wij u perfect bedienen. Door het constante bijhouden van trainingen van fabrikanten door onze medewerkers weten wij alles van de nieuwste innovaties op dit gebied. Wij adviseren u graag in een van onze vestigingen of online in onze webshop.

Merken

Wij leveren opbergsystemen van kwaliteitsmerken. Onder andere bestaan deze uit Stanley, Festool, Tayg, Dewalt, etc. Wij willen graag dat u het beste voor de dag komt, thuis en bij uw klanten. Een opgeruimde bus of schuur vergemakkelijkt het werken en de efficiëntie. Wij hebben de producten in huis om dit mogelijk te maken.

Assortiment

Ons assortiment bestaat onder andere uit: assortimentsbakken in diverse afmetingen en soorten, gereedschapskisten, opbergtassen, systainers, opbergbakken, ophangsystemen en gereedschapswagens. Kunt u het online niet vinden? Vraag bij onze medewerkers voor advies. Wellicht kunnen wij het voor u bestellen en snel bij u leveren.