• Groot assortiment
  • Ruime openingstijden
  • Gratis thuisbezorgd in de regio

Tuingereedschap

Tuingereedschap

Als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig en professioneel tuingereedschap dan is St. Middelkoop voor u de oplossing. Wij hebben een zeer breed assortiment van diverse topmerken. Met onze grote voorraad van de verschillende merken in 3 vestigingen en door snelle toeleveranciers kunnen wij u perfect bedienen. Door het constante bijhouden van trainingen van fabrikanten door onze medewerkers weten wij alles van de nieuwste innovaties op het gebied van tuingereedschappen. Wij adviseren u graag in een van onze vestigingen of online in onze webshop.

Merken

Alleen de beste merken zijn goed genoeg voor ons. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij willen u graag het beste bieden. Hierom hebben wij een compleet assortiment tuingereedschappen samengesteld uit de volgende merken: Talen Tools, De Wit, Mesto, Karcher, ARS, Felco etc. Met deze merken kunnen wij u voorzien van robuust en professioneel tuingereedschap.

Assortiment

Ons assortiment tuingereedschappen is erg breed en hoogstwaarschijnlijk hebben we het voor u op voorraad. Mocht dit niet zo zijn bestellen we het met plezier voor u en zal u het alsnog snel in huis hebben. Wij hebben onder andere de volgende producten in ons assortiment: Batsen, spades, bezems, tuinhamers, bijlen, drukspuiten, hogedrukreinigers, rubberen hamers, stratenmakers gereedschap, snoeigereedschappen en zagen. Wij zijn u graag van dienst, online of in onze vestigingen!