St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Tuingereedschap

Tuingereedschap

Als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig en professioneel tuingereedschap dan is St. Middelkoop voor u de oplossing. Wij hebben een zeer breed assortiment van diverse topmerken. Met onze grote voorraad van de verschillende merken in 3 vestigingen en door snelle toeleveranciers kunnen wij u perfect bedienen. Door het constante bijhouden van trainingen van fabrikanten door onze medewerkers weten wij alles van de nieuwste innovaties op het gebied van tuingereedschappen. Wij adviseren u graag in een van onze vestigingen of online in onze webshop.

Merken

Alleen de beste merken zijn goed genoeg voor ons. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij willen u graag het beste bieden. Hierom hebben wij een compleet assortiment tuingereedschappen samengesteld uit de volgende merken: Talen Tools, De Wit, Mesto, Karcher, ARS, Felco etc. Met deze merken kunnen wij u voorzien van robuust en professioneel tuingereedschap.

Assortiment

Ons assortiment tuingereedschappen is erg breed en hoogstwaarschijnlijk hebben we het voor u op voorraad. Mocht dit niet zo zijn bestellen we het met plezier voor u en zal u het alsnog snel in huis hebben. Wij hebben onder andere de volgende producten in ons assortiment: Batsen, spades, bezems, tuinhamers, bijlen, drukspuiten, hogedrukreinigers, rubberen hamers, stratenmakers gereedschap, snoeigereedschappen en zagen. Wij zijn u graag van dienst, online of in onze vestigingen!