St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
 • 50 jaar ervaring, sinds 1970
 • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Hang- en Sluitwerk

Hang en Sluitwerk

Hang- en sluitwerk is een verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met veilig wonen en praktisch omgaan met beweegbare delen in huis of kantoor. Vaak een onderbelicht gedeelte van je woning. Maar wel één van de belangrijkste. Voor zowel design als veiligheid. St. Middelkoop is totaalleverancier van luxe en design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessories. Voor elke woonstijl bestaat een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. Maar er is nog veel meer. Vaker nog heb je als professionele vakman gangbare scharnieren of deurbeslag nodig. En dan ben je bij Middelkoop aan het juiste adres.

Kennis en voorraad hang- en sluitwerk

De specialisten hang- en sluitwerk bij Middelkoop beschikken over gedegen kennis over restauratie van klassieke en monumentale panden. Of dit nu duimhengen, kruishengen, schuiven of gietijzeren deurroosters zijn, we hebben het allemaal voor handen. Op elk filiaal vind je een grote hoeveelheid producten. Een heleboel hang- en sluitwerk producten hebben we direct op voorraad. Dat is handig als je snel materiaal voor een klus nodig hebt. Je kunt hierdoor snel aan de slag met het monteren van deurkrukken, sloten, sluitingen of andere items.

Daarnaast kun je bij St. Middelkoop terecht voor:

 •  Voordeurknoppen
 •  Briefplaten voor brievenbus
 •  Trekbellen
 •  Deurkloppers
 •  Postkasten
 •  Huisnummers
 •  Judassen (deurluiken)
 •  Letters
 •  Naamplaten
 •  Meubelbeslag

Sloten en cilinders

Wij zijn goed bekend met sloten, sleutels en cilinders. Sterker nog, wil je advies over je sloten en de bijbehorende accessoires, vraag het ons!

De cilinder is het onderdeel van het slot waar de sleutel in gaat. De meesten hebben een SKG-keurmerk. Hierdoor zijn deze geschikt voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Met gelijksluitende cilinders kun je met een sleutel alle deuren openen. Alle cilinders worden standaard met drie sleutels geleverd. Er zijn dubbele cilinders, halve cilinders en knopcilinders.

Beveilig je huis met Nemef

Wist je dat ruim eenderde van alle inbraken via de achterdeur plaatsvindt? Het is daarom heel belangrijk om niet alleen de voordeur, maar ook je achterdeur te voorzien van goedgekeurd en gecertificeerd hang- en sluitwerk van Nemef. Bij Middelkoop leggen we graag uit hoe je in 'no time' een veilige achterdeur creëert.

Sluitplan maken?

Speciale wensen of vragen? Hulp nodig bij een sluitplan? Kom naar een van onze vestigingen of bel/mail ons voor advies op maat! Middelkoop heeft gecertificeerde collega's in de winkel die beschikken over het certificaat Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Mede hierdoor ben je extra goed verzekerd van een degelijk maatwerkadvies.