St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Schuifdeurrails

Schuifdeurrails

Luxe schuifdeurbeslag

Het schuifdeurbeslag welke van alle gemakken is voorzien is de Utralux 40, 80 of 120. Dit schuifdeursysteem heeft instelbare looprollen en je kunt zelf bepalen op welke moment de deur stopt met schuiven door de instelbare eindstop. Zo kun je optimaal genieten van je schuifdeuren.

Heb je een hele grote en dus zware schuifdeur? Dat is geen probleem want ook hiervoor is er een luxe schuifdeursysteem, namelijk de Utralux 120. Dit systeem kan deuren tot 120 km soepel laten lopen. Dus voor elke toepassing hebben wij een een oplossing. Hiernaast leveren wij ook industrieel schuifdeurbeslag van het merk Comer. Alle rails, hangrollen en bevestigingen hebben wij op voorraad.

Maak je hang en sluitwerk schuifdeur compleet door het toevoegen van mooi design schuifdeurbeslag!