St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Secu

Secu

Deuren zijn het meest populair bij de inbreker. Geen wonder - met een simpele schroevendraaier wrikt 'ie de ruimte tussen de deur en het kozijn in een oogwenk open. Een goed slot alleen is dan niet voldoende.

Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: SecuStrip anti-inbraakstrip. Het systeem bestaat uit 2 stalen strips die u snel en simpel op deur en kozijn monteert. Zodra de deur dicht is, vormen ze een ijzersterke barriére tegen inbraak. Geen inbreker die er meer tussenkomt!

SecuStrip op maat SecuStrip wordt geleverd in standaard types, lengtes en kleuren. Heeft u een andere lengte deur (of raam), een andere kleur deur/kozijn, of een situatie waar geen standaard strips voor zijn? Dan biedt het maatwerk programma van SecuStrip uitkomst. Vrijwel alles is mogelijk, vanaf 1 stuks, tegen minimale meerprijzen.

5 redenen om SecuStrip te kiezen 1 Voorkomt het openbreken van uw deuren en ramen 2 Voordeliger dan andere beveiligings-oplossingen 3 Preventief: inbrekers zien de SecuStrip op deur en raam en proberen het niet eens meer 4 Tot 3,5x sterker dan de norm van het Politiekeurmerk Veilig Wonen® voorschrijft! 5 Veilig Gevoel. Doe met een gerust hart de deur dicht