St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Unicompact

Inc. BTW

Kunststof platen - Unicompact

Unicompact is de vervanger van trespa bij Middelkoop. Dit nieuwe plaatmateriaal biedt door de vele kleuren, ritmes en dieptes zeer aantrekkelijke en nagenoeg onbeperkte ontwerpmogelijkheden. Daarnaast is Unicompact ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken en blijft het zijn kleur in de buitenlucht goed behouden. Bijkomend voordeel is de scherpe prijs van het plaatmateriaal. Vaak wordt Uniccompact toegepast bij gevelbekleding van gebouwen.

Wat kun je verwachten van Unicompact platen?

- Zeer kras-, slag- en stootvast
- Zeer stabiel en dicht
- Gemakkelijk te bewerken en te verwerken
- Onderhoudsvriendelijk en extreem duurzaam
- Gemakkelijk schoon te maken
- Presteert buitengewoon goed in de buitenlucht
- Zon en regen hebben nauwelijks effect op Unicompact platen

Waarom gebruik je Unicompact platen?

Middelkoop heeft veel ervaring met kunststof plaatmateriaal. Een passend advies aan jou geven is voor ons weggelegd. Hiermee heb je de zekerheid dat je de juiste (kunststof) plaat kunt toepassen. Bovendien staat Middelkoop garant voor de beste kwaliteit kunststof platen. Vind je de gewenste Unicompact plaat niet op de webshop? Dan gaan wij voor jou op zoek naar dé juiste kleur en maat! We kunnen bijna alle soorten kunststof platen voor je bestellen.

Op zoek naar meer gevelbekleding? Bekijk hier meer: https://www.stmiddelkoop.nl/hout-en-plaatmateriaal/gevelbekleding/