St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Gipsplaten en stucplaten

Inc. BTW

Wand of plafond maken met gipsplaten

Gipsplaten of stucplaten zorgen ervoor dat je strakke plafonds en wanden kunt maken. De gipskartonplaten worden ook wel bouwplaten genoemd en worden ontzettend vaak toegepast in Nederland. Stucplaten is nog een andere naam. De gipsplaten zijn makkelijk te verwerken en worden meestal gebruikt om een wand of een plafond strak af te werken. De ondergrond bestaat meestal uit een houten constructie (regelwerk) of een stalen ondergrond zoals: metalstud.

De juiste gipsplaat voor jouw klus

Ben je bezig met verbouwen of ga je een scheidingswand creeëren in een ruimte? Of een nieuw plafond maken? Bij Middelkoop helpen wij je graag om de juiste gipsplaat te kiezen en te gebruiken in jouw situatie. Op al onze locaties hebben we een ruime voorraad met alle gangbare maten wandgipsplaten, plafondgipsplaten en stucplaten. Jazeker, er zit verschil in deze typen gipsplaten. Twijfel je over de juiste toepassing of het type gipsplaat? Dan helpen de Middelkoop specialisten je graag verder met het juiste advies.

Gipsplaten uit de voorraad van Middelkoop

Alle gangbare typen gipsplaten liggen bij Middelkoop op voorraad. Op elke vestiging. Snel gipsplaten nodig op locatie? Met behulp van logistieke middelen brengen we de gipsplaten op het adres naar wens. Gipsplaten vind je bij ons van 6,5, 9,5 en 12,5 millimeter dik. Ook gipsplaten voor je badkamer is geen probleem. De lengtes en breedtes variëren, afhankelijk van de plaat die je nodig hebt.

Wij respecteren de zondagsrust.
Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar.