St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Hardhout

Hardhout

Hardhout is heel sterk en blijft lang goed. Daarom wordt hardhout vaak buiten gebruikt voor bijvoorbeeld buitenkozijnen, schuttingen maar ook voor vlonders en tuinhuizen. Door het grote assortiment van St. Middelkoop weten wij zeker dat wij je kunnen helpen. Daarnaast zijn onze medewerkers ook echte houtexperts. Zij kunnen je een passend advies geven en eventueel kunnen zij ook het hout naar de gewenste afmetingen zagen.

Productie

Hardhout wordt gemaakt van (meestal tropische) loofbomen uit Zuid Amerika, Midden Afrika of Azië. Dit hout is donkerder van kleur dan naaldhout en is duidelijk zwaarder dan andere houtsoorten.

Hardhout voor buiten

Hardhout is zeer geschikt voor buitenkozijnen, schuttingen en vlonders. En met een beetje onderhoud blijven ze jarenlang mooi en zullen ze niet snel verrotten. Doordat hardhout van nature al zo goed houdbaar is hoeft dit niet meer geïmpregneerd te worden en kun je het onbehandeld gebruiken. Hardhout heeft doorgaans een levensduur van 15 tot 25 jaar.

Wij respecteren de zondagsrust.
Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar.