St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Kastplanken en Meubelpanelen

Kastplanken en Meubelpanelen

Geplastificeerd

Een geplastificeerde houtspaanplaat die aan beide zijden is afgewerkt met een witte melamine toplaag. Daarnaast zijn de lange kanten afgewerkt met een kantenband. Het product leent zich uitstekend voor de productie van meubels, kastplanken en diverse andere interieurtoepassingen. 

Deze geplastificeerde meubelpanelen zijn standaard 18 mm dik en verkrijgbaar in de breedtes

200mm – 250mm – 300mm – 350mm – 400mm – 500mm – 600mm en 800 mm

De standaard lengtes zijn 2500mm of 3050mm

Vuren / grenen timmerpanelen

De timmerpanelen bij st Middelkoop en ZN hebben een groot aantal toepassingsmogelijkheden. Zo zijn de panelen uitermate geschikt voor bijvoorbeeld: kasten, kastplanken, tafels,  bureau’s n Interieur/standbouw. 

Behandelingen: De panelen zijn standaard onbehandeld, per stuk verpakt in folie. Behandelingen zijn op aanvraag mogelijk, onder andere in Whitewash.

Bewerkingen: De smalle houtdelen zijn onderling verlijmd met PVAC-lijm D4. n Geschuurd, met vellingkanten aan de langszijden.

Certificering: De Vuren en Grenen timmerpanelen zijn standaard vervaardigd van 100% FSC gecertificeerd hout.

Extra informatie: n de kastplanken zijn standaard verpakt in folie n de kastplanken zijn opgebouwd uit lamellen van 45 mm breed n de lamellen zijn om en om aan elkaar verlijmd om kromtrekken te voorkomen. Alle kastplanken zijn voorzien van een vellingkant aan de lange zijden n de kastplanken zijn haaks op lengte gekort (de lengte is hierdoor 5cm korter dan de handelslengte)