St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Carrosserieplaten

Inc. BTW

Carrosserieplaten met antislip

Extreem grote betonplexplaten, berkentriplex en Interdeck. Middelkoop biedt het complete assortiment plaatmateriaal. Betonplex platen van circa vijf meter lang is geen probleem. Beschikbare kleuren zijn bijvoorbeeld: bruin, grijs en groen. Ook grote platen zijn in diverse diktes bij Middelkoop verkrijgbaar. Met of zonder antislip profiel? Geen probleem!

Soorten carrosserieplaten 

Carrosserieplaten zijn er in diverse varianten. Bij Middelkoop zijn onder andere verkrijgbaar:

  • Betonplex platen met diamant patroon (Hexacrown)
  • Berkentriplex met antislip (Interdeck)
  • Groene berkentriplex met antislip (Interdeck)
  • Grijze triplex plaat van berkenhout (Interdeck Crown Gigant)
  • Superfloor PEFC berkentriplex antislip
  • Superfloor Gigant berkentriplex antislip

Iedere plaat is beschikbaar in verschillende afmetingen. Zowel dikte, breedte als lengte kunnen variëren.

Berkentriplex met of zonder antislip?

Houten platen met antislip zijn stroef, ook als het vochtig is. Perfect om materialen op te plaatsen. Deze platen worden gekenmerkt door een hoge slijtvastheid. Bijkomend voordeel van betonplex platen met een antisliplaag is de beschermende werking tegen chemische middelen. De platen met antislip worden vaak gebruikt in de transport. Vaak als vloerafwerking. In andere gevallen worden gladde betonplexplaten toegepast. Gladde en antislip betonplex platen zijn op alle filialen van Middelkoop ruimschoots op voorraad. Middelkoop geeft je de zekerheid die je nodig hebt op het gebied van extreme houten platen. Zeker. Middelkoop.

Toepassingen 

Betonplexplaten (antislip) worden gebruikt als vloeren in bedrijfswagen, aanhangers, paardentrailers en vrachtwagens. De kleuren grijs en groen bieden extra mogelijkheden om de platen netjes als afwerking te gebruiken. Grijze Interdeck Hexa is bijvoorbeeld een schitterende plaat met extreem sterke coating. Twijfel je over de juiste type plaat of toepassing? Maatwerk nodig? Veel is mogelijk. Neem contact met ons op via chat of mail online@stmiddelkoop.nl. Bestel je betonplex direct online via de webshop.

Let op: de levertijd van hele grote platen is maximaal 2-3 werkdagen!