St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

OSB en Underlayment

Inc. BTW

OSB en Underlayment

Underlayment wordt net als OSB constructieplaat genoemd. Underlayment heeft aan de lange zijde een messingen groef zitten. Het verschil met een OSB-plaat is dat underlayment uit lagen bestaat die vochtvast zijn verlijmd. Hierdoor is underlayment geschikter voor toepassing in vloeren en daken.

OSB-plaat wordt ook wel constructieplaat genoemd en is voor veel klussen te gebruiken zoals: het maken van vloeren en vlieringen, het aftimmeren van wanden. Het is opgebouwd uit grove houtsnippers die met elkaar verlijmd zijn. Bij St Middelkoop vind je verschillende maten en diktes. Ook zijn er OSB-platen verkrijgbaar met mes en groef, waardoor je een stevige verbinding krijgt.