St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Bevestiging

Bevestiging

St Middelkoop en Zn levert uit voorraad stalen en roestvaststalen bevestigingsmaterialen zoals bouten, moeren, schroeven, ringen, draadeinden, ankers, lasdraden en laselektroden voor met name de staalbouw, betonbouw, utiliteitsbouw, grond-, weg- en waterbouw, installatietechniek en agrotechniek. 

Wij adviseren u graag omtrent de bevestigingsmaterialen rekening houdend met de normen en standaarden die van toepassing zijn. Voor de staalbouw, bouw en constructiebedrijven bieden we het meest uitgebreide assortiment bevestigingsmiddelen welke we binnen 24 uur op ieder adres in Nederland leveren, ook op de bouwplaats.