St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Buisklemmen

Inc. BTW

Buisklemmen

St Middelkoop en Zn heeft een breed en gevarieerd assortiment buisklemmen voor de scherpste prijs! Onze buisklemmen zijn TÜV-gecertificeerd en daarom van gegarandeerde hoogwaardige kwaliteit. Met de buisklemmen maakt u in een handomdraai de mooiste meubels, hekwerken, spandoekframes, pergola's, trapleuningen en nog veel meer. Onze buisklemmen zijn ook uiterst geschikt voor de inrichting van winkels en kantoorpanden.

Alle buisklemmen zijn voorzien van een stelschroef die m.b.v. een inbussleutel aangedraaid kan worden. Elke constructie kan dus eenvoudig ge(de)monteert worden! St Middelkoop en ZN heeft verschillende buisklemmen, verkrijgbaar in 6 maten (van ½" tot en met 2"). Alle buisklemmen zijn direct uit voorraad leverbaar!