St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • Groot assortiment
  • Ruime openingstijden
  • Gratis thuisbezorgd in de regio

Installatie

Installatie

Kennis, ervaring, en een topassortiment zijn kenmerkend op dit gebied bij St. Middelkoop. Wij gaan hierin verder waar een ander stopt. Door onze opgebouwde ervaring is installatie en aanverwanten een specialiteit van ons geworden. Een zeer ruim en breed assortiment van topmerken met grote voorraden. Wij voorzien u graag van het juiste advies met de juiste producten voor klant specifieke oplossingen. 

Riolering

Binnen- en buitenriolering hebben we in ruime getalen op voorraad. Door onze jarenlange en nauwe samenwerking met Wavin kunnen we u de beste producten leveren op dit gebied. Onze voorraden op dit gebied bestaan uit PVC buis van 32mm t/m 630mm in de kleur grijs. In hemelwater ook leverbaar in andere kleuren. PVC hulpstukken met lijm- en manchetverbinding. De Wafix hulpstukken onderscheiden zich door kwaliteit, PP-klikring en het type manchet van alle andere merken.

Fittingen

Fittingen voor de installatiewereld hebben we in zeer veel uitvoeringen en van verschillende materiaaltypes. Het assortiment draadfittingen bestaat uit RVS, Verzinkte malleable fittingen, messing fittingen etc. Wij hebben een brede voorraad aan nippels, bochten, T-stukken, verlopen, muurplaten etc. Door onze grote voorraad grijpt u zelden mis. Knelkoppelingen en soldeerfittingen hebben we van 10mm t/m 54mm. Al deze fittingen zijn van professionele en gedegen merken zoals u van ons gewend bent.

EPDM en dakleer

Ons programma voor dakbeddeking en toebehoren is zeer breed opgezet. Wij hebben het traditionele dakleer voor u maar ook EPDM dakbeddeking. Het voordeel hiervan is dat er geen vlam meer aan te pas komt. Ook is de levensduur van deze keuze vele malen groter dan het traditionele dakleer. EPDM dakbeddeking zijn leverbaar op verschillende rolbreedtes. Zo kunt u bijna altijd uw dak bedekken met 1 membraam. Steekstukken, uitlopen, hoekstukken, daktrimmen, lijmen en kitten, doorvoeren, lood en loodvervangers behoren tot ons standaard assortiment.

Kunststof leidingsystemen

De laatste jaren is de omzet wereldwijd sterk gegroeid in kunststof leidingsystemen als vervanger voor koperen en stalen buis. Door de flexibele buis van kunststof met aluminium inlage is het installatiegemak enorm verbeterd. De koppelingen zijn persbaar wat het erg eenvoudig maakt. Wij leveren de merken TECE, TIGRIS, HEP2O met alle bijbehorende koppelingen in een ruim assortiment. Koppelingen zijn van messing of kunststof, dit is per merk afhankelijk. De buis/ slang is leverbaar met of zonder mantel en in verschillende kleuren.

Pompen

Wij leveren pompen voornamelijk van het merk DAB. Ook zijn we geselecteerde leverancier van de nieuwe Esy.line producten, zoals de Esy.box. Wij leveren zelfaanzuigende pompen, centrifugaalpompen, cv pompen, drukverhogingsinstallaties, bronpompen, dompelpompen etc. Door onze ervaring in beregening, installaties en dergelijke kunnen we u een juist advies bieden.

Naast bovengenoemde groepen hebben we een uitgebreid assortiment aan andere producten voor de installatie branche.

Dit bestaat onder andere uit klemmen en beugels, CV materialen, sanitair, vloerverwarming, buisisolatie, afvoergoten en –putten, doorvoeren etc. Onder elke subgroep kunt u hier meer informatie over vinden en ons ruime assortiment op dit gebied bekijken.