St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Buitenriool

Buitenriool

St. Middelkoop levert een compleet assortiment producten voor de installatie branche op het gebied van installatie en GWW. Wij leveren PVC en PE van het professionele merk Wavin. Door de kwaliteit van dit A-merk weet u zeker dat u altijd de juiste producten heeft met de juiste passing. Wij leveren PVC van rond 12mm tot en met 630mm. Manchet hulpstukken van Wafix staan garant voor zeer goede eigenschappen door de speciale rubberring die zich onderscheidt van andere merken.

Wij kunnen de leidingdiameters voor uw berekenen. Ook dit behoort tot onze service op het gebied van riolering. Naast de gangbare PVC en PE buizen en hulpstukken hebben wij ook specials op voorraad. Door onze ervaring kunnen we u helpen in de meest uiteenlopende projecten. Wij gaan verder waar het bij een ander ophoudt. Hulpstukken van 400mm,500mm en 630mm is bij ons geen uitzondering. Wanneer er spoedreparaties moeten plaats vinden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn flexibel. U kunt ons vertrouwen!