St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Kunststof Leidingsystemen

Kunststof Leidingsystemen

Middelkoop heeft een uitgebreid programma kunststof leidingsystemen. Vroeger werden koper en staal gebruikt. Nu maken wij het veelal met leidingsystemen zoals TECE, Tigris en inmiddels ook bij Middelkoop met Multitubo. Deze kunststof slangen met een aluminium inlage in diverse uitvoeringen vergemakkelijkt het werk aanzienlijk. Tegenwoordig moet tenslotte alles weggewerkt worden en buigt men deze leidingen eenvoudig achter en door wanden heen, over plafonds etc. Deze systemen maken dat op een eenvoudige manier mogelijk. Door de innovatieve manier van het persen van koppelingen ben je zonder veel ervaring met deze producten verzekerd van een waterdicht systeem.
Kortom, wanneer je voor je huis of project flexibele water- of gasleidingen zoekt kunnen wij je zeker van dienst zijn. Wij adviseren waar nodig en gewenst plus we helpen je graag met de keuze van de juiste producten. Wij hebben koppelingen van messing of kunststof direct op voorraad. Bekijk het assortiment en de toepassingen in de webshop of kom gewoon naar een van onze vestigingen.