Klimmaterieel

Klimmaterieel

Op het gebied van klimmateriaal kan St. Middelkoop u veel producten bieden. Wij hebben bijna voor iedere hoogte en toepassing de juiste oplossing. Wij denken graag met u mee om u klus zo makkelijk mogelijk te maken. Door onze professionele merken bent u verzekerd van kwaliteit en voldoet u aan de veiligheidsnormen.

A-merken

Wij voeren in ons assortiment op het gebied van ladders, trappen etc. enkel professionele merken. Altrex en Wienese staan bij ons vooraan. Wij vinden het belangrijk dat u een veilig product krijgt en met een gerust hart op hoogte kan werken bij elke klus. Op voorraad staan bij ons ladders en trappen in verschillende uitvoeringen. Zoldertrappen in diverse maten om u de juiste oplossing te bieden. Steigers compleet met aanhanger etc. Door ons flexibele transport kunnen wij elk product met de gewenste spoed bij u thuis of op de klus leveren.

Onderdelen en toebehoren

Als u op hoogte gaat werken wilt u dat dit veilig gebeurt. Tegenwoordig zijn de normen voor de veiligheid ook sterk verhoogd. Met onze gecertificeerde producten is dit voor ons geen probleem. Ook op het gebied van toebehoren kunnen we u veel aanbieden. Zowel voor het bevestigen van ladders en trappen op uw bus tot muurafhouders en onderdelen voor uw producten.

 

Wij respecteren de zondagsrust.
Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar.