St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

LIGHTPRO

Stijlvolle 12 volt buitenverlichting Professionele buitenverlichting, snel en eenvoudig aan te sluiten. De 12 volt buitenverlichting van Lightpro is gemakkelijk, veilig en snel aan te sluiten. Onder andere de unieke connector maakt dit mogelijk. De connector wordt in één handomdraai aangesloten en bestaat uit één deel, waardoor jij je als professional geen zorgen hoeft te maken om iets kwijt te raken. Ook aftakkingen zijn makkelijk te maken waardoor het systeem eenvoudig uit te breiden is. De 12 volt buitenverlichting van Lightpro heeft een stijlvol design en is vervaardigd van hoogwaardige materialen.

Inc. BTW
Professionele buitenverlichting, snel en eenvoudig aan te sluiten. De 12 volt buitenverlichting van Lightpro is gemakkelijk, veilig en snel aan te sluiten. Onder andere de unieke connector maakt dit mogelijk. De 12 volt buitenverlichting van Lightpro heeft een stijlvol design en is vervaardigd van hoogwaardige materialen.