Onze vestiging in Werkendam groeit

De officiële opening van ons nieuwe pand vindt plaats op D.V. vrijdag 8 & zaterdag 9 september 2017

Bent u er ook bij? Van harte welkom!

Op maandag 22 mei 2017 is de sleutel overgedragen aan Middelkoop Werkendam. Een prachtig pand aan de linkerzijde van onze reeds bestaande locatie in Werkendam zorgt ervoor dat we nog beter in kunnen spelen op al onze klanten. Niet alleen voor de regio Werkendam, maar ook daarbuiten! Hoe? Dat leest u hieronder. Wij houden u op de hoogte van de vorderingen. Ook nieuwsgierig wat wij allemaal van plan zijn in Werkendam? Like ons op Facebook en/of schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij informeren u over de voortgang, maar ook over de speciale acties...

22 mei 2017

Met de aanschaf van dit pand willen we groots uitpakken op het gebied van tegels, sanitair, laminaat, pvc- en houten vloeren en nog veel meer. Komende tijd zullen we de gehele begane grond verdieping gaan opfrissen en opknappen, zodat het een mooie showroom en outlet gaat worden. Ongeveer de helft van de begane grond zullen we gaan invullen met outlet / cash & carry en de andere helft zal bestaan uit een prachtige showroom.

Hiermee willen we alle klanten van dienst kunnen zijn bij zowel een snelle levering van tegels (voorraad), maar ook de mensen die een beeldvorming willen krijgen van een mooie badkamer/toilet. Materialen zoals vloer- en wandtegels zijn dus direct mee te nemen, maar ook bouwstoffen zoals lijm, voegsel en eventuele toebehoren, zoals u al gewend was van ons. Zijn de wensen van de klant niet een tegelvloer, dan kunnen wij ook nog vele andere vloeren tonen en leveren zoals laminaat, pvc- en houten vloeren. Ook zullen traprenovaties, sierlijke afwerkplinten, mozaïek/steenstrips en houten wandbekleding niet ontbreken aan ons assortiment.

Middelkoop zal Middelkoop niet zijn als de klant niet tot de laatste handeling geholpen zou worden. Onze adviseurs/specialisten staan daarom ook voor u klaar en willen u graag van dienst zijn, uiteraard alles geheel vrijblijvend. Laat u verrassen en kijk gerust eens rond in onze nieuwe showroom/outlet, zodra we de opening hebben aangekondigd.

3 juni 2017

Afgelopen 2 weken is er weer met man en macht gewerkt aan het opknappen van het nieuwe aanvullende pand van Middelkoop Werkendam. In de eerste week is al het vloerbedekking, vinyl en PVC verwijderd van de vloer en al het nodige behang van de wanden is eraf gehaald. 

Afgelopen woensdagavond is er hard gewerkt door het personeel van Middelkoop om alle wanden opnieuw mooi wit te sauzen en alle pilaren antraciet.
Kijk zelf maar hoe hard er gewerkt wordt!

13 juni 2017

De vloer is gelegd. Deze week gaan we verder met het leggen van de PVC- en houten voeren, zodat er een unieke Middelkoop sfeer gecreëerd kan gaan worden. We hopen zelfs op hele korte termijn van start te gaan met de badkameropstellingen.

 

17 juni 2017

Deze week zijn er palen geboord om een goede fundering op te kunnen bouwen. De werkzaamheden buiten zijn dus ook in volle gang en ze gaan spoedig beginnen aan de fundering! Eind vorige week is er over de gehele begane grond een coating vloer aangebracht wat voornamelijk zichtbaar blijft in de outlet.
In de showroom zijn er deze week diverse vloeren al geplaatst zoals click-PVC, laminaat en houten vloeren.
Het word een prachtige showroom met enorm veel soorten aan vloeren. De keuze is reuze!