• Groot assortiment
  • Ruime openingstijden
  • Gratis thuisbezorgd in de regio

Middelkoop Werkendam breidt uit met een nieuwe SHOWROOM

De officiële opening van ons nieuwe pand vindt plaats op D.V. vrijdag 8 september van 14.00-21.00 uur & zaterdag 9 september van 10.00-15.00 uur.

Ben jij er ook bij? Iedereen is van harte welkom!

Op maandag 22 mei 2017 is de sleutel overgedragen aan Middelkoop Werkendam. Een prachtig pand aan de linkerzijde van onze reeds bestaande locatie in Werkendam zorgt ervoor dat we nog beter in kunnen spelen op de behoefte van al onze klanten. Niet alleen voor de regio Werkendam, maar ook daarbuiten! Hoe? Dat lees je hieronder. Wij houden je zoveel mogelijk op de hoogte van de vorderingen en nieuwtjes.

Ook nieuwsgierig wat wij allemaal van plan zijn in Werkendam? Like ons op Facebook en/of schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en wij informeren je over de voortgang, maar ook over de speciale acties...

25 juli 2017

Wij zijn er (bijna) klaar voor. Bekijk snel het resultaat van de verbouwing tot zover. We zijn al open trouwens, dus je bent van harte welkom!

6 juli 2017

Op het buitenterrein in Werkendam wordt de verbinding tussen beide panden gemaakt. Momenteel zijn we een sluis aan het zetten tussen het bestaande en het aangekochte pand. Via deze sluis kunnen wij gemakkelijk van de ene naar de andere zijde. De kleur is identiek aan beide panden waarmee de eenheid gemaakt is. We zijn al een heel eind en komen stap voor stap dichter bij de opening in september.


      

 Op D.V. vrijdag 8 september van 14.00-21.00 uur & zaterdag 9 september van 10.00-15.00 uur wordt onze nieuwe showroom officieel geopend!

Ben jij er ook bij?

Kalysta

27 juni 2017

In de showroom is de timmerman al ijverig aan het timmeren geslagen. De opstellingen voor de tegels, badkamers en sanitair worden gebouwd. Het laminaat krijgt ook een prominente plaats in de nieuwe showroom. Binnenkort zullen ook alle opstellingen gemonteerd gaan worden. De vloeren zijn er in ieder geval alvast klaar voor.

     

17 juni 2017

Deze week zijn er palen geboord om een goede fundering op te kunnen bouwen. De werkzaamheden buiten zijn dus ook in volle gang en ze gaan spoedig beginnen aan de fundering! Eind vorige week is er over de gehele begane grond een coating vloer aangebracht die voornamelijk zichtbaar blijft in de outlet.
In de showroom zijn er deze week al diverse vloeren geplaatst zoals: click-PVC, laminaat en houten vloeren.
Het wordt een prachtige showroom met enorm veel soorten aan vloeren. De keuze is reuze!         

  

 13 juni 2017

De vloer is gelegd. Deze week gaan we verder met het leggen van de PVC- en houten vloeren, zodat er een unieke Middelkoop sfeer gecreëerd kan gaan worden. We hopen zelfs op hele korte termijn van start te gaan met de badkameropstellingen.

   

3 juni 2017

Afgelopen 2 weken is er met man en macht gewerkt aan het opknappen van het nieuwe pand van Middelkoop Werkendam. In de eerste week is al de vloerbedekking, vinyl en PVC verwijderd van de vloer en al het nodige behang van de wanden is eraf gehaald. 

Afgelopen woensdagavond is er hard gewerkt door het personeel van Middelkoop om alle wanden opnieuw te sauzen en alle pilaren zijn antraciet geverfd. Kijk zelf maar hoe hard er gewerkt wordt!

   

22 mei 2017

Met de aanschaf van het nieuwe pand in Werkendam willen we groots uitpakken op het gebied van tegels, sanitair, laminaat, pvc- en houten vloeren en nog veel meer. Komende tijd zullen we de gehele begane grond en de eerste verdieping gaan opfrissen en opknappen, zodat het een mooie showroom en outlet gaat worden. Ongeveer de helft van de begane grond zullen we gaan invullen met outlet / cash & carry en de andere helft zal bestaan uit een prachtige showroom.

Hiermee willen we alle klanten van dienst kunnen zijn bij zowel een snelle levering van tegels (voorraad), maar ook de mensen die een beeldvorming willen krijgen van een mooie badkamer/toilet. Materialen zoals vloer- en wandtegels zijn dus direct mee te nemen, maar ook bouwstoffen zoals lijm, voegsel en eventuele toebehoren, zoals u al gewend was van ons. Zijn de wensen van de klant niet een tegelvloer, dan kunnen wij ook nog vele andere vloeren tonen en leveren zoals laminaat, pvc- en houten vloeren. Ook zullen traprenovaties, sierlijke afwerkplinten, mozaïek/steenstrips en houten wandbekleding niet ontbreken aan ons assortiment.

Middelkoop zal Middelkoop niet zijn als de klant niet tot de laatste handeling geholpen zou worden. Onze adviseurs/specialisten staan daarom ook voor je klaar en willen je graag van dienst zijn, uiteraard alles geheel vrijblijvend. Laat jezelf verrassen en kijk gerust eens rond in onze nieuwe showroom/outlet, zodra we de opening hebben aangekondigd.