Onze vestiging in Zaltbommel breidt uit

Wat doe je als je plek tekort komt? Uitbouwen natuurlijk! Op z'n Middelkoops...

Sinds mei 2017 zijn wij bij onze vestiging Middelkoop Zaltbommel begonnen met het uitbreiden van deze locatie. Allereerst het buitenterrein bij het logistieke centrum van ons bedrijf en vervolgens stapje voor stapje het hele pand. Benieuwd naar de vorderingen? Blijf op de hoogte via Facebook en/of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze pagina. Bovendien is dit ook een perfecte manier om op de hoogte te blijven van onze speciale aanbiedingen...

08 juli 2017

Stilstand is achteruitgang. Daarom zijn we bij Middelkoop ook buiten continue bezig geweest met verbeteren. Nu is het moment aangebroken dat het straatwerk zo goed als klaar is.

 

Na het gelijkmaken van de ondergrond, het plaatsen van de keerwand en het bestraten is het buitenterrein helemaal gereed en al in gebruik. Zoals je kunt zien is het een uitgestrekt terrein geworden en zijn we tevreden met het resultaat.

Nu kunnen wij onze klanten een nog betere service verlenen: meer opslag, meer goederen en efficienter werken!

22 juni 2017

Inmiddels is nagenoeg het hele terrein ontruimt en zijn de mannen bezig om met behulp van puin een goede onderlaag te creëeren. Deze onderlaag dient als basis voor het aankomende straatwerk.

 

5 juni 2017

De eerste werkzaamheden zijn van start gegaan. Aannemersbedrijf Verhoeven zorgt er eerst voor dat er een obstakelvrije ruimte wordt gecreëerd door te slopen. Dat neemt niet weg dat onze collega's ook af en toe een handje moeten helpen. Succes mannen!