• Groot assortiment
  • Ruime openingstijden
  • Gratis thuisbezorgd in de regio

Onze vestiging in Zaltbommel breidt uit

Wat doe je als je plek tekort komt? Uitbouwen natuurlijk! Op z'n Middelkoops...

Sinds mei 2017 zijn wij bij onze vestiging Middelkoop Zaltbommel begonnen met het uitbreiden van deze locatie. Allereerst het buitenterrein bij het logistieke centrum van ons bedrijf en vervolgens stapje voor stapje het hele pand. Benieuwd naar de vorderingen? Blijf op de hoogte via Facebook en/of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze pagina. Bovendien is dit ook een perfecte manier om op de hoogte te blijven van onze speciale aanbiedingen...

28 mei 2018

Iedere dag wordt er hard gewerkt om het logistieke pand in Zaltbommel uit te breiden. Het laatste deel van fase 1 is aangebroken. We kunnen dit ook wel aanduiden als de ''laatste loodjes''. De stellingen binnen in de nieuwe hal zijn grotendeels al geplaats. Meer opslagruimte dus! Daarnaast gebruiken we de nieuwe ruimte ook om de bestellingen klaar te zetten voor transport. Omdat hier veel meer ruimte voor beschikbaar is gekomen 

Inmiddels is ook het nieuwe kantoor gereed. Dit kantoor wordt in gebruik genomen door de logistieke medewerkers. Denk aan de planners, de orderpickers en de magazijnbeheerder. Natuurlijk verwachten we in dit logistieke minicentrum veel inloop van chauffeurs en andere collega's.

De nieuwste bouwontwikkelingen komen nu van de zijkant van het nieuwe logistieke pand. In een smalle inkeping worden stellingen gemaakt waarin plaats is gereserveerd voor hout- en plaatmateriaal. Vooral Douglas hout moet hierin een plekje gaan vinden. 

 

27 april 2018

Een stalen frame rijst omhoog naast de nieuwe strakke gevel. De gevel oogt nu opeens wat minder modern en strak in vergelijking met enkele weken geleden. Maar wat een een nieuwe ruimte komt erbij! Zoals je kunt zien bouwen we aan extra opslagruimte, die tegelijkertijd geschikt is voor vrachtwagens om onderdoor te kunnen rijden. Super efficiënt dus. Makkelijk laden en lossen, sneller vertrek vanaf de laadlocatie en gemak voor de pickers. Nu het stalen frame is neergezet onstaat er direct een visuele ruimte. Op naar de volgende subfase.

 

10 april 2018

Nog even wat foto's van het nieuwe zijaanzicht van Middelkoop Zaltbommel. ''Hoe strakker hoe beter'' is het motto.

ZIjgevel NIEUW  Zijgevel NIEUW  

6 maart 2018

Nu het dak grotendeels is gerenoveerd rest alleen nog de grote luifel aan de zijkant. Die staat voor een later moment ingepland. De luifel moet gaan zorgen voor een snelle en droge overkapping waaronder extra opslagruimte vrijkomt voor het uitgebreide assortiment van Middelkoop. Eerst maar eens de oude zijgevels eruit slopen... en vervolgens de nieuwe zijgevels erin! Zoals je kunt zien is dit inmiddels al gebeurd. Door vakmanschap, hard werken en het beste materiaal komt het eindresultaat steeds meer in zicht.

 Slopen zijgevel  Nieuwe zijgevel

17 januari 2018

Het nieuwe jaar brengt nieuwe werkzaamheden mee. We maken met een nieuwe start meteen korte metten met het dak van de logistieke hal aan de rechterkant van het Middelkoop complex. Het oude dak eraf en het nieuwe dak erop. Simpel! Toch nog een fikse klus die geklaard moet worden. En dan te bedenken dat dit slechts het begin is.

Dakrenovatie

08 juli 2017

Stilstand is achteruitgang. Daarom zijn we bij Middelkoop ook buiten continue bezig geweest met verbeteren. Nu is het moment aangebroken dat het straatwerk zo goed als klaar is.

 

Na het gelijkmaken van de ondergrond, het plaatsen van de keerwand en het bestraten is het buitenterrein helemaal gereed en al in gebruik. Zoals je kunt zien is het een uitgestrekt terrein geworden en zijn we tevreden met het resultaat.

Nu kunnen wij onze klanten een nog betere service verlenen: meer opslag, meer goederen en efficienter werken!

22 juni 2017

Inmiddels is nagenoeg het hele terrein ontruimt en zijn de mannen bezig om met behulp van puin een goede onderlaag te creëeren. Deze onderlaag dient als basis voor het aankomende straatwerk.

 

5 juni 2017

De eerste werkzaamheden zijn van start gegaan. Aannemersbedrijf Verhoeven zorgt er eerst voor dat er een obstakelvrije ruimte wordt gecreëerd door te slopen. Dat neemt niet weg dat onze collega's ook af en toe een handje moeten helpen. Succes mannen! 

 

Wij respecteren de zondagsrust.
Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar.