Onze vestiging in Zaltbommel breidt uit

Wat doe je als je plek tekort komt? Uitbouwen natuurlijk! Op z'n Middelkoops...

Sinds mei 2017 zijn wij bij onze vestiging Middelkoop Zaltbommel begonnen met het uitbreiden van deze locatie. Allereerst het buitenterrein bij het logistieke centrum van ons bedrijf en vervolgens stapje voor stapje het hele pand. Benieuwd naar de vorderingen? Blijf op de hoogte via Facebook en/of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze pagina. Bovendien is dit ook een perfecte manier om op de hoogte te blijven van onze speciale aanbiedingen...

10 april 2018

Nog even wat foto's van het nieuwe zijaanzicht van Middelkoop Zaltbommel. ''Hoe strakker hoe beter'' is het motto.

ZIjgevel NIEUW  Zijgevel NIEUW  

6 maart 2018

Nu het dak grotendeels is gerenoveerd rest alleen nog de grote luifel aan de zijkant. Die staat voor een later moment ingepland. De luifel moet gaan zorgen voor een snelle en droge overkapping waaronder extra opslagruimte vrijkomt voor het uitgebreide assortiment van Middelkoop. Eerst maar eens de oude zijgevels eruit slopen... en vervolgens de nieuwe zijgevels erin! Zoals je kunt zien is dit inmiddels al gebeurd. Door vakmanschap, hard werken en het beste materiaal komt het eindresultaat steeds meer in zicht.

 Slopen zijgevel  Nieuwe zijgevel

17 januari 2018

Het nieuwe jaar brengt nieuwe werkzaamheden mee. We maken met een nieuwe start meteen korte metten met het dak van de logistieke hal aan de rechterkant van het Middelkoop complex. Het oude dak eraf en het nieuwe dak erop. Simpel! Toch nog een fikse klus die geklaard moet worden. En dan te bedenken dat dit slechts het begin is.

Dakrenovatie

08 juli 2017

Stilstand is achteruitgang. Daarom zijn we bij Middelkoop ook buiten continue bezig geweest met verbeteren. Nu is het moment aangebroken dat het straatwerk zo goed als klaar is.

 

Na het gelijkmaken van de ondergrond, het plaatsen van de keerwand en het bestraten is het buitenterrein helemaal gereed en al in gebruik. Zoals je kunt zien is het een uitgestrekt terrein geworden en zijn we tevreden met het resultaat.

Nu kunnen wij onze klanten een nog betere service verlenen: meer opslag, meer goederen en efficienter werken!

22 juni 2017

Inmiddels is nagenoeg het hele terrein ontruimt en zijn de mannen bezig om met behulp van puin een goede onderlaag te creëeren. Deze onderlaag dient als basis voor het aankomende straatwerk.

 

5 juni 2017

De eerste werkzaamheden zijn van start gegaan. Aannemersbedrijf Verhoeven zorgt er eerst voor dat er een obstakelvrije ruimte wordt gecreëerd door te slopen. Dat neemt niet weg dat onze collega's ook af en toe een handje moeten helpen. Succes mannen!