St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • Groot assortiment
  • Ruime openingstijden
  • Gratis thuisbezorgd in de regio

PBM en Kleding

PBM en Kleding

Naast veiligheid is het belangrijk dat uw kleding ook comfortabel en duurzaam is. Wij adviseren u daarom graag in een van onze kledingshowrooms waar u tevens de kleding kunt bekijken en passen. Er zijn altijd voldoende pasmaten op voorraad om u en uw medewerkers van de juiste kleding te kunnen voorzien.

Naast werkkleding hebben we een uitgebreid assortiment aan andere veiligheidsproducten.

Dit assortiment bestaat o.a. uit Gehoorbescherming, schoenen/laarzen, valbeveiliging, Werkhandschoenen, hoofdbescherming, oog en gelaatbescherming etc. Het is belangrijk om voor ieder project de juiste middelen te gebruiken. Wij adviseren u graag om het juiste product te gebruiken.

Voor uw eigen herkenbaarheid is het belangrijk om uw werkkleding te voorzien van uw eigen logo. Dit kan een borduursel of een transfer zijn. Ook dit doen we in eigen beheer. Hierdoor komt u ook in aanmerking voor het belastingvrij verstrekken van de bedrijfskleding.