• Groot assortiment
  • Ruime openingstijden
  • Gratis thuisbezorgd in de regio

Werkkleding

Werkkleding

Veilig werken begint met de persoonlijke werkkleding van st Middelkoop en ZN. U vindt in onze webwinkel een ruim assortiment aan kleding van verschillende top merken. Fristads, Dassy, Hydrowear etc. Dit in combinatie met scherpe prijzen, specialistische klantenservice en snelle levering maakt ons als snel de eerste keus wanneer u op zoek bent naar werkkleding.

Wij geloven in veilig werken, wij bieden naast ons kleding aanbod ook verschillende andere producten aan. U kunt hierbij denken verscheidene veiligheidsartikelen zoals: gehoorbescherming, werkhandschoenen, werkbroeken en werklaarzen. Voor een compleet aanbod van onze meest populaire producten kunt u een selectie vinden op de categoriepagina. Als u op zoek bent naar een specifiek product kunt u gebruik maken van de zoekfunctie bovenaan deze webpagina.

Specifieke wensen?

Heeft u specifieke wensen zoals bijvoorbeeld het bedrukken van bedrijfskleding? Of specifieke vragen wanneer het gaat om normeringen en/of welk product het meest geschikt is voor uw werksituatie? Neemt u dan gerust contact op met onze specialisten, dit kan door middel van ons contactformulier, of door te bellen naar: 0345 572329