St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

HYDROWEAR REGENJAS GROEN SELSEY

Vergroten
HYDROWEAR REGENJAS GROEN SELSEY MAAT S

HYDROWEAR REGENJAS GROEN SELSEY

Omschrijving

Omschrijving
Dé voordelige regenjas voor buiten werken: Groene regenjas Selsey.

Werken in wind en regen vindt bijna niemand leuk. Als je er dan toch niet aan ontkomt kun je beter prettige regenkleding bij de hand hebben. De regenjas Selsey van Hydrowear biedt uitkomst. De comfortabele regenjas heeft een fijne lengte van 85 centimeter met een vaste capuchon. De okselventilatie helpt tegen zweet, zodat de tran...
Dé voordelige regenjas voor buiten werken: Groene regenjas Selsey.

Werken in wind en regen vindt bijna niemand leuk. Als je er dan toch niet aan ontkomt kun je beter prettige regenkleding bij de hand hebben. De regenjas Selsey van Hydrowear biedt uitkomst. De comfortabele regenjas heeft een fijne lengte van 85 centimeter met een vaste capuchon. De okselventilatie helpt tegen zweet, zodat de transpiratie makkelijker de weg naar buiten kan vinden. Wat ook praktisch is, zijn de verstelbare elastische mouwen met drukknopen. Zo kun je mouwen goed op maat maken op de door jouw gewenste lengte. Handig als je werkt in de fruitteelt of als hovenier.

Ben je regelmatig buiten aan het werk met een regenpak? Dan heb je ongetwijfeld profijt van de twee handige voorzakken die op de regenjas Selsey zitten. Voldoende ruimte om wat extra materiaal mee te nemen.

Kortom, de voordelen van de Selsey zijn:
+ Okselventilatie
+ Handige voorzakken
+ Altijd scherp geprijsd
Daarom bestel je bij Middelkoop
  • Voor 9:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Retour? Wij doen niet moeilijk
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Heb je een vraag

Direct contact
Stuur een mailtje naar online@stmiddelkoop.nl of bel direct 0418-82 02 80 of kom gewoon naar één van onze winkels.

Bestellen van losse stuks

quantity popup tekst