Ontdek de stands...

op de Middelkoop relatiedagen 2018''Ieder product bij Middelkoop heeft een verhaal. Ontdek tijdens de relatiedagen hoe de producten én mensen jou kunnen helpen''


Uitgelicht 

Bouw     Installatie

 

Bouw      Showroom Het beste gereedschap

 

"Probeer zelf die boormachine eens meneer"

Al sinds jaar en dag staat Middelkoop garant voor het beste gereedschap. Alleen topmerken sieren de Middelkoop vestigingen. Denk aan Festool, Dewalt, Bahco en Hikoki. Waarom topmerken?"Bij Middelkoop willen we dat jij als vakman of klusser kunt vertrouwen op je gereedschap. Simpel! Geen gedoe.

Daarom staan we bij Middelkoop ook écht achter onze producten. En om jou te overtuigen van het kwalitatieve gereedschap organiseren we elk jaar de relatiedagen om de prominente merken te laten zien. Maar niet alleen kijken! Kom zelf uitproberen bij de stands op 13 en 14 december 2018. Boor de efficiëntste gaten met Profit gatzagen, schroef er naar hartelust op los met DeWalt schroeftollen of laat de nieuwste Festool schuurmachines los op diverse soorten hout.

Wil je ook het beste gereedschap uitproberen? Check welke topmerken bij Middelkoop staan tijdens de relatiedagen in Buurmalsen, Zaltbommel of Werkendam.

Probeer zelf gereedschap op de relatiedagen

Installatie

 

"Kijk, zo repareer je in een handomdraai deze leiding"

Soms denk je wel eens ''Hoe krijg ik dit nu weer gerepareerd?''. Herken jij jezelf hierin? Kom dan gerust eens neuzen op de relatiedagen bij Middelkoop. Op iedere locatie hebben we diverse leveranciers staan die je vast kunnen helpen met advies of producten waarmee je makkelijker kunt werken. Ieder installatieprobleem vereist vaak nét een iets andere aanpak. Het beste gereedschap en het juiste materiaal, dat is wat je nodig hebt. Zeker als een klus snel geklaard moet worden. Dankzij het uitgebreide assortiment van Middelkoop en de ruime voorraad hebben we het benodigde materiaal vaak in huis.

De nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van installatie vind je tijdens de relatiedagen bij Middelkoop. Kom ontdekken welke tips en tools je nog niet gebruikt, maar wel super handig zijn voor je werkzaamheden. Mawipex laat zien hoe je effectief een dak repareert met EPDM. Op het gebied van watertechniek vind je bij Boshuis en DAB Pompen alles wat je moet weten over dit onderwerp. Kom ook alles te weten over het beste installatiegereedschap van de bekende A-merken. Geen installatiegeheimen meer voor jou als professional na de relatiedagen. Van harte welkom! En vergeet niet om al je vragen mee te nemen!

Benieuwd welke leveranciers aanwezig zijn op het gebied van installatie? Bekijk dan het programma per locatie: BuurmalsenZaltbommel of Werkendam

Banner installatie

 

divider bouw

 

"Ruw, lomp, groot en onmisbaar. Bouwmateriaal"

Waar wij aan denken als we het woord ''bouwmaterialen'' horen? Gevelstenen, gipsplaten, zakken vol cement, bigbags met zand en grind, tegellijm, isolatie en nog veel meer. Juist de topproducten uit de categorie bouwmaterialen roepen nog weleens vragen op bij onze relaties. Tijd om eens wat extra tips en trucs te geven. Of, misschien heb jij wel tips en adviezen voor ons of voor onze leveranciers. Welke producten mis je bijvoorbeeld in onze voorraad? Kom meepraten en meedenken over bouwmaterialen bij Middelkoop op de relatiedagen.

Wat je kunt verwachten op het gebied van bouwmaterialen? Cantillana, PCI en Master Builders staan voor je klaar met cement, voegsel en tegellijmen. Ook Rijswaard bakstenen is van de partij. Meer weten over dakpannen? Vraag het Monier! En de ATI isolatie van Middelkoop laat met de dunne isolatiefolie zien waarom dit product zo enorm efficiënt is.

Kortom, er is genoeg te zien, genoeg te doen en genoeg te leren over alles wat met bouwen te maken heeft.
Wil je ook nieuwe dingen leren over bouwen en verbouwen? Of je kennis delen? We zien je graag op D.V. 13 en 14 december in Buurmalsen, Zaltbommel of Werkendam.

Banner bouwmateriaal

Divider Showroom

 

"Tijd voor mooie dingen. Kom inspiratie opdoen bij Middelkoop"

Een nieuwe deur. Een dakraam vervangen. De badkamer betegelen en daarna een radiator ophangen. Hoe, waarmee en waarom? Laat je verrassen tijdens de relatiedagen. De uitgebreide mogelijkheden op het gebied van showroom en afbouw vind je bij Middelkoop. Van A-Z. Oftewel, van niks tot een prachtige sfeervolle badkamer. En alle materialen op één plek.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Of benieuwd naar de nieuwste producten voor een badkamer, toiletruimte of keuken? Kom dan lekker neuzen op de relatiedagen van Middelkoop. Dit jaar zijn er nog meer leveranciers aanwezig om je te adviseren of producten te laten zien uit de showrooms van Middelkoop. En vergeet vooral niet om de meest complete showroom van Middelkoop in Werkendam te bekijken.

Welke leveranciers kun je verwachten op het gebied van showroom? Weekamp deuren, Skantrae en Austria laten alles zien over de deuren. Novidoors is zelfs gespecialiseerd in schuifdeuren en is ook van de partij. Sanibell, Sunshower en Solatube brengen innovatieve showroom producten op de markt. De beste vloeren bekijken? Van Hardeveld vloeren laat je zien wat kwaliteitsvloeren zijn.

De showroom inspireert en motiveert. Tijd om ideeën werkelijkheid te laten worden. Laat je helpen op de relatiedagen op D.V. 13 en 14 december in Buurmalsen, Zaltbommel of Werkendam.

Showroom


Naar boven

Wij respecteren de zondagsrust.
Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar.