Beleef de Relatiedagen in Buurmalsen

op D.V. 13 & 14 december''Bij Middelkoop in Tricht (Buurmalsen) weten we écht wat de klant verwacht''


Middelkoop Buurmalsen 

 

Kom je ook gezellig naar Buurmalsen (Tricht)?

In 2018 hopen we net als vorig jaar weer fijne en gezellige relatiedagen te realiseren, samen met onze klanten en leveranciers. Vanaf circa 12.00 uur staan de leveranciers weer paraat om je van dienst te zijn door advies te geven of producten te demonstreren. Bij Middelkoop Buurmalsen weten we vaak wel wat onze klanten willen en verwachten, maar toch blijven we graag vernieuwen. Als het oudste Middelkoop filiaal zijn we al lange tijd actief in de regio rondom Geldermalsen. Iedereen is van harte welkom om tijdens de relatiedagen een kijkje te nemen in onze vestiging. Tot dan!

Traditionele  relatiedagen in Buurmalsen

Wat kun je verwachten tijdens de Relatiedagen in Buurmalsen?

Bij Middelkoop Buurmalsen weten we door jarenlange ervaring wat onze klanten verwachten als ze de winkel binnenstappen. Maar toch kunnen wij in Buurmalsen nog veel leren van onze relaties. Bij uitstek zijn de relatiedagen het moment om samen met onze klanten en leveranciers nieuwe producten te bekijken, ontwikkelingen te bespreken en te leren hoe we nog makkelijker kunnen werken. Dit jaar hopen we samen met de innovatieve leveranciers van Middelkoop weer veel nieuwe dingen te laten zien.

Vergeet niet om te genieten van heerlijke hapjes en drankjes tijdens de demonstraties en interessante gesprekken!

Welke leveranciers zijn aanwezig op donderdag 13 december?

De topleveranciers van Middelkoop ontmoet je op allebei de relatiedagen. Met nog meer leveranciers en stands dan vorig jaar willen we het ultieme beursgevoel creeëren. Op donderdag vind je een mix van stands op het gebied van badkamers en sanitair, creatieve oplossingen voor in huis en diverse bouwmaterialen. Natuurlijk is Fein ook van de partij om je alles te laten zien over de ideale multitools.

Leveranciers op 13 december 2018

Welke leveranciers zijn aanwezig op vrijdag 14 december?

Relatiedagen Buurmalsen. Dag twee! De krachtige machines van Festool en DeWalt zullen op deze dag volop draaien en hun prestaties laten zien. Maar naast deze koplopers op het gebied van elektrisch gereedschap is er nog veel meer te zien én te leren. Professioneel handgereedschap van Bahco en Stanley uitproberen? Knipex tangen bekijken? Of ontdek welke slimme oplossingen Bison en Zettex hebben op het gebied van reparatie en montage.

Leveranciers op 15 december in Buurmalsen