Relatiedagen in Werkendam? Gezellig!

op D.V. 13 & 14 december''De nieuwste locatie van Middelkoop Werkendam is nauw verbonden aan deze regio, ondanks dat de nieuwigheid nog in de lucht hangt  ''


Middelkoop Werkendam

 

Relatiedagen bij Middelkoop Werkendam? Wij gaan!

De historie van Middelkoop Werkendam gaat niet zover terug. Toch is dit filiaal al nauw verbonden met de relaties in deze regio. Juist de klant van Middelkoop Werkendam hebben er samen voor gezorgd dat deze vestiging niet meer weg te denken is. Inmiddels is er al een complete showroom bijgekomen om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Én te inspireren natuurlijk. 

Maar in december willen wij onze relaties extra inspireren tijdens de relatiedagen 2018. Met veel leveranciers op onze locatie gaan we samen de kennis en nieuwste producten met je delen. Bekijk ook meteen de showroom! En niet in de laatste plaats, Middelkoop zorgt tijdens de relatiedagen voor genoeg oliebollen, lekkere broodjes en nog veel meer.

Relatiedagen in Werkendam

 

Wat is het plan voor de Relatiedagen in Werkendam?

In ieder geval veel gezelligheid. Met onze topleveranciers en natuurlijk met jou als relatie. Maar wij willen je graag door middel van de vele stands uitdagen om nieuwe producten te zien en het gesprek aan te gaan met de leveranciers. Wellicht kom je erachter dat je nog slimmer kunt werken door toepassing van nieuwe technologieën... 

Wij zien je graag op onze relatiedagen in Werkendam. Wellicht ten overvloede, maar je hoeft geen ''Werkendammer'' te zijn om te komen. Iedereen is van harte welkom!

Welke leveranciers zijn aanwezig op donderdag 13 december?

Werkendam is dé perfecte plek om inspiratie op te doen voor ideeën voor de badkamer, keuken of interieur. De showroom van Werkendam is een oase van kwaliteitsproducten op het gebied van tegels, pvc, badmeubels, laminaat en nog veel meer. Op 13 december staan maar liefst drie gereedschapsmerken voor je klaar om het beste te laten zien van de producten. Ook interessant: de beste en meest uitgebalanceerde handbijlen van Hultafors. Ook Wienese is dit jaar weer van de partij met innovatieve ladders en steigers. Kom gewoon langs en geniet tijdens het opdoen van insipratie ook van een lekker patatje of een oliebol.

Leveranciers Werkendam Relatiedagen 2018

Welke leveranciers zijn aanwezig op vrijdag 14 december?

In Werkendam kennen we onze klanten eigenlijk nog maar een paar jaar. Toch zien we onze relaties in deze regio bijna elke dag. Tijdens de relatiedagen in 2018 hopen we in Werkendam weer veel nieuwe dingen te kunnen tonen aan onze relaties. Op vrijdag ligt de focus op bouwmaterialen en een mix van handige producten die van pas komen bij installatie- en reparatiewerk. Bezoek ook vooral de stand van Dassy met topkwaliteit kleding. We zien je graag de 14e!

 

Leveranciers Werkendam Relatiedagen 2018