Kom sfeer proeven in Zaltbommel

op D.V. 13 & 14 december''Bij Middelkoop Zaltbommel kom je eerst voor een bakkie en dan pas voor de spullen''


Middelkoop Zaltbommel

 

Gaan wij je weer zien in Zaltbommel? Top!

Met veel moeite hebben we de laatste bezoekers van de relatiedagen 2017 op vrijdagavond (later dan gepland) de deur uit gekregen. Man, wat was het gezellig! Met een paar honderd relaties op niet al teveel vierkante meters hebben we gezellig geborreld, demonstraties en workshops bekeken en advies ingewonnen bij de leveranciers.

Dit jaar hopen we het nog eens dunnetjes over te doen. Samen met onze relaties en met nog veel meer leveranciers. Kom naar onze vestiging Zaltbommel op 13 en/of 14 december 2018 en geniet van de professionele huisbeurs. En vergeet niet om te denken aan de innerlijke mens. Dus, broodje hamburger of patatje met?

Welkom!

Relatiedagen 2018 Zaltbommel

 

Wat kun je verwachten tijdens de Relatiedagen in Zaltbommel?

Bij Middelkoop Zaltbommel is de koffie meestal belangrijker dan de producten. Nou ja, tot op zekere hoogte dan. Uiteindelijk moeten onze relaties wel hun werk kunnen doen met betrouwbaar materiaal. Tijdens de relatiedagen in 2018 willen we al onze relaties nog meer professionele producten laten zien en demonstreren. Afgelopen jaar is de logistieke hal in Zaltbommel afgebouwd. Neem tijdens de relatiedagen gerust een kijkje in de nieuwe hal. Je vind er deze keer ook leveranciers. Tja, we kunnen ze niet allemaal meer kwijt in de showroom...

Ontdek de voordelen van de webshop, de verhuur en de unieke dunne ATI isolatie. En wie weet stuit je tijdens het rondneuzen op de huisbeurs in Zaltbommel wel op heerlijke hapjes en drankjes. Dit jaar zijn er ook heerlijke worsten te koop voor het goede doel.

Welke leveranciers zijn aanwezig op donderdag 13 december?

Zaltbommel heeft ervoor gezorgd dat we dit jaar nóg meer leveranciers kunnen plaatsen. Zowel de showroom als de logistieke hal wordt gebruikt voor de beurs. Volop productdemonstraties, uitleg en gezelligheid. Donderdag 13 december staat bij Middelkoop Zaltbommel in het teken van professioneel bouwen met de beste bouwmaterialen. Onze nieuwe leverancier Master Builders heeft sterke cementoplossingen en reparatiemiddelen. Check ook de nieuwste klimmaterielen van Altrex en de innovatieve stofzuigers van Starmix en Festool. Tijd over? Boorwerk laat je zien hoe je in mum van tijd gaten boort op de lastigste plaatsen in huis. 

Stands in Zaltbommel op 13 december 

Welke leveranciers zijn aanwezig op vrijdag 14 december?

Tijd voor nieuwe leveranciers op vrijdag! De nummer één Zaltbommel gereedschapstopper ''DeWalt'' gaat gegarandeerd zorgen voor herrie. Onder het genot van een snack kun je bekijken welke kachels het beste zijn om de winter door te komen. Een enorme Hikoki bus boordevol met gereedschap neemt je mee in de wereld van Aziatische krachtpatsers. Maar bekijk ook de showroomproducten, zoals deuren en lichtkoepels. Ontdek de Duitse Kränzle hogedrukreinigers en sluit de dag af bij Middelkoop met een koud biertje.

Stands op 14 december in Zaltbommel