Showroom en Afbouw

Showroom en afbouwmaterialen

Welkom in de showroom van St Middelkoop en Zn.

Inrichten doe je op gevoel. Maar u wilt ook kunnen vertrouwen op service en kwaliteit. St Middelkoop en Zn brengt exclusiviteit, design, kwaliteit en service bijeen onder een dak.

In enkele stappen helpen onze adviseurs u bij de keuze in sfeer en materiaal, luxe en comfort. En met een driedimensionaal kijkje in uw toekomstige badkamer, keuken woonkamer of slaapkamer voelt u direct of het klopt . Wij beschikken over een ruim assortiment tegels, laminaat en houten vloeren met daarin de nieuwste trends.

Particulier of toch zakelijk? St Middelkoop en Zn begeleid al haar klanten naar hun eigen behoeften. Transparantie en totaalzorg zijn daarbij onze beste eigenschappen. Net als flexibel en veelzijdig, waardoor we ook maatwerk kunnen bieden voor uw specifieke situatie.

Kasten op maat

Raffito design kasten en interieurs komen in elke ruimte goed tot hun recht. Of dit nu in uw slaapkamer, woonkamer, kantoor, kinderkamer, keuken, onder een schuin dak of als scheidingswand is St Middelkoop tekent het voor u uit naar uw wens. Alle Raffito schuifdeuren worden net als de interieurs voor u op maat gemaakt en kunnen worden toegepast van muur tot muur en van vloer tot plafond.

Maak uw kast compleet door achter uw mooie schuifdeuren kast interieur te plaatsen. Er is een eindeloze reeks aan varianten mogelijk. Kies een kleur die het beste past bij uw stijl en maak een keuze uit extra dikke kastinterieur panelen voor een robuuste uitstraling of juist en chique kastinterieur met een slank paneel. U kunt zelf aangeven waar u de legplanken, lades, schoenenrekken, garderobestangen en vele andere accessoires wilt hebben. Overal is aan gedacht.

Binnen en Buitendeuren

Een binnendeur is een belangrijk onderdeel voor de sfeer en stijl van uw woning. Wij helpen u graag met deze keuze. Onze adviseurs denken met u mee en geven een eerlijk advies. Zodat we samen tot een mooi eindresultaat kunnen komen. Tevens kunt u bij ons terecht voor uw buitendeur. Wij hebben diverse modellen in onze showroom staan welke u kunt bekijken. We denken dan aan voordeuren, achterdeuren, dubbele tuindeuren en garagedeuren. Tevens kunnen wij maatwerk leveren al dan niet in de voorlak gespoten.

Wij respecteren de zondagsrust.
Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar.