St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Transport, opslag en signalisatie

Transport, opslag en signalisatie

Slim werken en praktisch werken. Gereedschap en andere materialen wil je zo makkelijk mogelijk vervoeren. Niet alleen vervoeren, maar ook opslaan. Als het gaat om opslag van producten zijn er diverse hulpmiddelen. Afdekfolies, opbergsystemen en handige ophangsystemen helpen je als professional om efficiënt te werken. Tenslotte wil je in je bedrijf zo duidelijk mogelijk laten zien wat wel en niet veilig is. Dit doe je bijvoorbeeld met behulp van signalisatieborden en stickers.

Opbergsystemen voor gereedschap en meer

St. Middelkoop beschikt over een ruime voorraad opbergsystemen. Vergeten gereedschap, beschadigde goederen en niet gesorteerde onderdelen behoren bij het verleden. Met de opberg- en transportmogelijkheden werk je slimmer en makkelijker. En je raakt minder gereedschap kwijt! Met de opberghulpen bespaar je tot een uur per dag op zoekwerk en voorkom je bovendien transportschade. Hierdoor blijft meer tijd over voor klanten, familie en vrienden.

De investering in een inrichting met opbergsystemen bespaart op langere termijn kosten. Dit komt enerzijds door een tijd- en kostenbesparing op grond van georganiseerd en efficiënt werken en anderzijds door een hoger laadvermogen. Met vakkundige opbergsystemen is jouw gereedschap professioneel gesorteerd en handig georganiseerd. In combinatie met jouw vakkennis maak je zo een perfecte indruk bij je klanten. Belangrijk om te weten: alle opbergsystemen en assortimentskoffers van Middelkoop zijn van hele goede kwaliteit. Duurzaam materiaal, daar kun je wat mee!

Signalisatie: maak veiligheid zichtbaar

Middelkoop wijst je graag de weg als het gaat om bewegwijzering, verkeersborden, wegmeubilair, afzetmateriaal, wegenverf en tal van andere zaken om het verkeer in goede banen te leiden. Van bermpalen tot afzettingen en van geleide bakens tot verkeersdrempels. Vertel ons wat je nodig hebt en we vinden samen een bijpassend product om (on)veiligheid zichtbaar te maken. Check ook de waarschuwingsbordjes, stickers en plakletters op de webshop.