St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Aanhangertoebehoren

Inc. BTW

Onderdelen voor aanhangwagens

Sinds 2007 is het verplicht om bij het vervoer van losse lading in een aanhangwagen een aanhangwagennet te gebruiken. Daarnaast zijn er nog veel andere onderdelen die je kunt gebruiken tijdens vervoer met aanhangwagens. Denk aan speciale sloten, spanrubbers, oprijplaten en anti-diefstal materiaal.

Netten voor aanhangwagens

De aanhangwagennetten van Middelkoop zijn gemakkelijk opvouwbaar en licht van gewicht. De aanhangernetten zijn gemaakt van stevig materiaal. Hierdoor is het bijna onmogelijk om het net kapot te trekken. De netten kunnen door middel van elastische koorden bevestigd worden. Verder hebben wij hier ook onderdelen voor liggen, zoals spanrubbers. Op deze manier kun je het complete pakket aanschaffen voor jouw aanhangwagen. Bij Middelkoop vind je fijnmazige en grofmazige netten voor je aanhangwagen.