St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Hijs- en Sjorbanden en Rondstroppen

Inc. BTW

Hijs- en Sjorbanden en Rondstroppen

Rondstrop

Een rondstrop is een ideaal hijsmiddel voor zware materialen. Rondstroppen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Iedere kleur staat voor een bepaalde werklast. St Middelkoop en ZN heeft rondstroppen die tot maximaal tien ton kunnen tillen. Op aanvraag kan er ook zwaardere tonnage geleverd worden. Gebruik nooit méér werklast dan op het label van de rondstrop staat aangegeven.

Gevarieerd assortiment st Middelkoop en Zn heeft een ruim assortiment hijsmiddelen, waaronder hijsbanden, maar ook een aanhangwagennet of sjorband bestelt u online. U kunt al onze producten comfortabel vanachter uw computer bestellen. Wij streven ernaar deze binnen 48 uur bij u te bezorgen.

Hijsbanden

Voor het hijsen van zware materialen zijn hijsmiddelen als een hijsband of een rondstrop ideaal. De kleur van de band geeft aan hoeveel ton de hijsband of rondstrop kan dragen. Al onze hijsmiddelen zijn gecertificeerd en worden geleverd inclusief veiligheidscertificaat.

Benodigdheden voor hijsmiddelen Ook voor al uw benodigdheden voor hijsmiddelen bent u bij st Middelkoop en Zn aan het juiste adres. Wij verkopen ook ratels en haken. Daarnaast kunnen wij de keuring van hijsmiddelen verzorgen. Deze dienen minimaal één keer per jaar gekeurd te worden. Bekijk onze producten en diensten online of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Span / sjorbanden

Spanbanden kunt u gebruiken voor het vastzetten van lading tijdens transport. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en verschillende types. Bij st Middelkoope en Zn heeft u de keuze uit complete en eindloze sjorbanden. In tegenstelling tot een rondstrop en een hijsband geeft de kleur van de sjorband niet het gewicht aan dat deze kan dragen. Daarom zijn deze sjorbanden ook in alle kleuren te leveren.

Eindloze Spanbanden en andere bevestigingsproducten U gebruikt een sjorband om zware ladingen, of producten die kunnen schuiven, vast te zetten op bijvoorbeeld uw aanhangwagen. Een aanhangernet gebruikt u om te voorkomen dat losse lading uit uw aanhangwagen valt. Bekijk ons veelzijdige assortiment!

Wij respecteren de zondagsrust.
Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar.