• Groot assortiment
  • Ruime openingstijden
  • Gratis thuisbezorgd in de regio

Kruiwagens en Steekwagens

Kruiwagens en Steekwagens

St Middelkoop en ZN is de kruiwagen leverancier voor zowel bedrijven als particulieren, die op zoek zijn naar een degelijke en voordelige Fort kruiwagen. In onze webshop kunt u terecht voor alle type Fort kruiwagens: stalkruiwagens tot de sterkste bouwkruiwagens. Voor vrijwel iedere klus vindt u onze webshop de juiste kruiwagen. Wij hebben aantrekkelijke prijzen en bieden bovendien een snelle levering, direct uit voorraad.

Verschillende toepassingen kruiwagens

Of u nu een kruiwagen zoekt voor het vervoer van zand, beton, puin, mest of tuinafval. St Middelkoop heeft voor elke klus kleine, middelgrote of grote kruiwagens, zowel met 1 wiel als met 2 wielen. U heeft bij ons keuze uit o.a bouwkruiwagens voor het zware werk: hier staan de kruiwagens speciaal ontworpen voor zwaar transport. Denk hierbij aan stenen, zand, grond en beton. Tevens hebben wij diverse type bouwkruiwagens zowel gespoten als verzinkt. Daarnaast heeft st Middelkoop en ZN een ruim assortiment aan steekwagens op voorraad.

Ook heeft st Middelkoop en Zn kruiwagens met divers volume voor agrariers, veehouders, hoveniers, tuinliefhebbers en klussers. U vindt hier tuinkruiwagens, mestkruiwagens en stalkruiwagens die geschikt zijn voor mest, stro, voer, tuinafval en dergelijke.