St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • Groot assortiment
  • Ruime openingstijden
  • Gratis thuisbezorgd in de regio

Tuin

Tuinieren doen we bijna allemaal. Ook bij Middelkoop!

Daarom is ons tuinassortiment ook zoveel mogelijk afgestemd op je behoeften en wensen. Wel zo handig dat je direct aan de slag kunt gaan in de tuin met het professionele gereedschap van Middelkoop. Maar vergeet ook niet alle andere materialen die van pas kunnen komen of noodzakelijk zijn om een complete tuin aan te leggen. Funderingen, afrasteringen, bestrating, tuinhout, vlonders, kunstgras, regentonnen en zelfs complete tuinsets.

Bij Middelkoop adviseren we je ook graag over de mogelijkheden om een tuin aan te leggen van A tot Z. Onze specialisten helpen waar nodig ook met het intekenen van de beregeningsinstallatie. Uiteraard kunnen wij zorg dragen voor de complete levering van alle benodigde materialen. Zelf doen of laten doen? Het tuinmateriaal ligt in ieder geval al bij ons op voorraad.