St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • Groot assortiment
  • Ruime openingstijden
  • Gratis thuisbezorgd in de regio

Verf en Verfbenodigdheden

Verf en Verfbenodigdheden

Bij St. Middelkoop kunt u terecht voor bijna iedere denkbare verfklus. Op onze verfafdeling vind u alles om tot een perfect resultaat te komen. Vanaf de voorbehandeling tot en met de afwerking bieden wij u alle benodigdheden. Voor een mooi eindresultaat is een goede voorbehandeling van groot belang. Bij ons vindt u de juiste reinigings middelen en attributen om plafond, muren, vloeren, ramen en houtwerk mee schoon te maken. Hierna is het van belang om het project schilder klaar te maken door het te schuren, af te plakken, delen afdekken met folie, het te schilderen deel waar nodig repareren met een reparatiemiddel of het gebruik van een juiste kit.

Bij St. Middelkoop vindt u voor ieder project de passende producten om deze voorbereiding perfect uit te voeren. Van o.a. schuurpapier, afplaktape, afdekfolie, muurvullers, houtvullers, houtrotreparatie en alle soorten kitten is altijd voor iedere klus het juiste product aanwezig. Voor de uiteindelijke afwerking van uw project heeft St. Middelkoop voor iedere situatie de juiste producten, of het nu gaat om het schilderen van uw woning, afwerken van muren en plafond, coaten van vloeren, het lakken van uw boot of het onderhouden en afwerken van houtwerk in de tuin. Op onze verfafdeling vindt u alles op het gebied van kwasten, rollers, bakjes, beugels en andere non-paint materialen. Ook vindt u op deze afdeling alle soorten verf voor de diverse toepassingen, we hebben een zeer ruim aanbod in kant en klare verf, maar op onze verfmengmachine kunnen we bijna iedere verf in de gewenste kleur voor u maken.