St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen

Het is zeer belangrijk dat u alvorens u gaat beginnen aan de schilder klus, de te behandelende ondergrond goed gereinigd wordt. Wij hebben hiervoor een diverse keus aan schoonmaakartikelen en producten om mee schoon te maken zoals emmers, sponzen, papier en doeken. Voor een lange levensduur van het schilderwerk is het ook van belang regelmatig te reinigen met een goed schoonmaakmiddel. St. Middelkoop heeft o.a. St. Marc verfreiniger, uniclean, MB schoonmaakmiddelen en universol.

Tevens hebben wij ook een uitgebreid programma aan HG onderhoud en reinigings middelen, in dit programma vindt u diverse producten voor klusjes in en om het huis.