St. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze Privacy pagina
  • 50 jaar ervaring, sinds 1970
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
Toegevoegd aan bestellijst
Aanbevolen accessoires

Middelkoop Verhuur

Verhuur van professioneel gereedschap en klimmaterieel

Middelkoop Verhuur verhuurt bouw gereedschap en klimmaterieel vanuit de vestigingen in Buurmalsen, Zaltbommel en Werkendam. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment te verhuren gereedschap en bouwmaterialen. Mocht u echter op onze website niet vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op, wellicht dat hetgeen u zoekt inmiddels is opgenomen in onze collectie of dat wij via ons uitgebreide netwerk u toch van dienst kunnen zijn. Nee verkopen doen wij niet graag! Voor een gedegen advies over het te huren gereedschap of het gebruik hiervan bent u uiteraard ook altijd welkom op één van onze vestigingen.

Kijk ook eens op www.middelkoopverhuur.nl